11-týždňové bábo má kŕče

matiska15
4. máj 2023

Ahojte moja mala zacala mat teraz, ked ma 11 tyzdnov zastavene vetry, krce a tak. Koliky to nie su (aj ked dr vravi, ze ano) ale ona neplace stale, smeje sa, spava normalne, v noci prespi 10h . Co kolikovw babatka asi tazko.
Prestala mi papat, kedze ju boli brusko. Tak bojujeme.
Ked sa mi podari a zacne tahat mliecko tak sa napapa konecne. Vcera po papani ziadne problemy, dnes tiez. Az teraz sa napapala a do hodinky mala zasa krce velky plac. Pouzili sme trubku vyprdela sa poriadne a je dobre. Je to podla Vas mliekom ??? Vraj mam skusit zmenit mlieko. Mame sunar complex. Mohol zacatnrobit sarapatu az teraz ? ... pri prvej som beriesila zmenu mlieka to ma ani nenapadlo. Ked prisli dni a bolenie brusma tak sme trubkovali a bolo dobre.
Lenze teraz ked tato druha je asi tvrdohlavec a ked citi brusko, odmieta papat. Takze musim spravit nieck aby nebolelo brusko aby sa tieto nepapave dni neopakovali. Poradte mam zmenit mlieko??? Prvotne jej ublizili kvapky na brusko takze s nimi experimentovat tiez nechcem.
Dakujem . l

anjelicek26
4. máj 2023

Mozno D-ko (?) skus par dni vysadit alebo aspon znizit davku... ak ma umele mlieko, nemozes davat tolko kvapiek, tam je to uz v mlieku primiesane... skus si to preratat podla toho, kolko pije...

matiska15
autor
4. máj 2023

@anjelicek26 vysadila som uz pred tym nez jej to zacalo. Lebo vzdy ked som dala tak uz vecer bol problem.

anavixy
4. máj 2023

A ake kvapky jej ublizili a ako sa to prejavilo?
Dcko treba skusit aj ine, nie len uplne vysadit.

nicol_10
5. máj 2023

@matiska15 neuvažovali ste nad gastro vyšetrením? V zmysle, či nemá alergiu na laktózu. Naša sa tiež strašne skrucala, akoby aj v spánku, plakať však veľmi neplakala, ale mne sa to nezdalo, tak sme šli na gastro a tam jej spravili laktacny test (vypila tekutinu a každú pol hodinu dýchala do takej masky - tuším 6 krát) a vyšli jej veľmi vysoké hodnoty, tak bola na bezlaktozovom a pomohlo hneď