6 týždňová dcéra je hladná po Kendamile
Maminky 6tyzdnov sme boli na bebe no robila nám menšie problémy tak sme skúsili dnes kendamil no strašne mi po ňom vrieskala dnes a stále bola hladná a hladná..tak som jej naspäť dala bebu ..nemohla som nič pokaziť?už je kľudná,najedena .. viem ze sa mlieka nemajú meniť to áno. Len ci nevadí ze som jej po pár pltiach kendamilu dala naspäť bebu
Mne dr povedala ze keď sa mení mlieko ma sa skúšať minimálne 5 dni. A aké problémy vám robila beba ?
Nie nevadi, ak sa to stalo raz.
Achh dúfam ze nič sa nestane ja keby ju nechám takto 5dni po tom kendamile tak mi zje aj flasku strašne vrieskala akoby mi vymenili dieta ..to sa nedalo utíšiť tak som jej po 4vypitiach dala naspäť bebu ..no po bebe sa mi stále pucila lebo mi popapa veľmi veľa a hltavo tak som myslela ze to je v mlieku ale toto iste mi robila aj po kendamile len o to horšie ze bola v kuse hladná a revala...takže asi len sa stále "opapa" preto sa puci
Ak budete mat problémy skúste mliecko hipp comfort, je na tráviace ťažkosti, nadúvanie a koliky. Nam pomohlo tiež nám beba robila ťažkosti. Kolko ml mala vypije?
@tehotna40 ďakujem pekne ♡ no tak 130-140 niekedy aj menej ale pije kazde 3 hodinky
@tehotna40 a aké vám robila beba ťažkosti keď sa smiem spýtať?
Malinka sa mi pucila, plakala pri prdkani, potom sme dostali zápchu a nakoniec koliku. Ale keď som písala sem na kona ci je to z mliečka tak veľa žien mi tam písalo ze beba im robila problémy
@patik114 je to veľmi ťažké,treba skúšať ktoré sadne, mne mala sunar nechcela vôbec pit vypluvala ho, doteraz sme pili vyše mesiaca hipp comfort ,no začala z neho grckat, lekárka povedala ze keď už nemá koliky tak jej tam asi určite zložky vadia, tak od dnes sme na baby love. Uvidíme ako bude dúfam ze uz dobre
Za mna dmkove mlieko babylove 🔝
Kokos tak to riadne spapa 😂 môj pil 120ml ako 4mesacny 😂😂 a není to žiadne mini bábo,teraz má 5m a nosí veci pre 9mesacne 🤣

Mala ma 6tyzdnov .