icon

6 týždňová dcéra je hladná po Kendamile

10. mar 2021

Maminky 6tyzdnov sme boli na bebe no robila nám menšie problémy tak sme skúsili dnes kendamil no strašne mi po ňom vrieskala dnes a stále bola hladná a hladná..tak som jej naspäť dala bebu ..nemohla som nič pokaziť?už je kľudná,najedena .. viem ze sa mlieka nemajú meniť to áno. Len ci nevadí ze som jej po pár pltiach kendamilu dala naspäť bebu

autor
10. mar 2021

Mala ma 6tyzdnov .

tehotna40
10. mar 2021

Mne dr povedala ze keď sa mení mlieko ma sa skúšať minimálne 5 dni. A aké problémy vám robila beba ?

momoika
10. mar 2021

Nie nevadi, ak sa to stalo raz.

autor
10. mar 2021

Achh dúfam ze nič sa nestane ja keby ju nechám takto 5dni po tom kendamile tak mi zje aj flasku strašne vrieskala akoby mi vymenili dieta ..to sa nedalo utíšiť tak som jej po 4vypitiach dala naspäť bebu ..no po bebe sa mi stále pucila lebo mi popapa veľmi veľa a hltavo tak som myslela ze to je v mlieku ale toto iste mi robila aj po kendamile len o to horšie ze bola v kuse hladná a revala...takže asi len sa stále "opapa" preto sa puci

tehotna40
10. mar 2021

Ak budete mat problémy skúste mliecko hipp comfort, je na tráviace ťažkosti, nadúvanie a koliky. Nam pomohlo tiež nám beba robila ťažkosti. Kolko ml mala vypije?

autor
10. mar 2021

@tehotna40 ďakujem pekne ♡ no tak 130-140 niekedy aj menej ale pije kazde 3 hodinky

autor
10. mar 2021

@tehotna40 a aké vám robila beba ťažkosti keď sa smiem spýtať?

tehotna40
11. mar 2021

Malinka sa mi pucila, plakala pri prdkani, potom sme dostali zápchu a nakoniec koliku. Ale keď som písala sem na kona ci je to z mliečka tak veľa žien mi tam písalo ze beba im robila problémy

patik114
4. apr 2021

@tehotna40 mi to máme tiež a mala papa Sunar complex tak rozmýšľam či zas nezmeníme ale ktoré neviem už :/

tehotna40
4. apr 2021

@patik114 je to veľmi ťažké,treba skúšať ktoré sadne, mne mala sunar nechcela vôbec pit vypluvala ho, doteraz sme pili vyše mesiaca hipp comfort ,no začala z neho grckat, lekárka povedala ze keď už nemá koliky tak jej tam asi určite zložky vadia, tak od dnes sme na baby love. Uvidíme ako bude dúfam ze uz dobre

robin30
4. apr 2021

Za mna dmkove mlieko babylove 🔝

tehotna40
4. apr 2021

@robin30 ahoj od dnes som ho malej dala a po každom jedle vygrcka ako keby také zrazene mlieko, nestalo sa to aj vám keď ste ho zaviedli ? Prejde to?

robin30
4. apr 2021

@tehotna40 ahoj,to ti neporadim,moje deti nikdy z neho negrckali ale skus jej dat menej mozno je na nu silnejsie,kym si zvykne.

dollyzv
4. apr 2021

Kokos tak to riadne spapa 😂 môj pil 120ml ako 4mesacny 😂😂 a není to žiadne mini bábo,teraz má 5m a nosí veci pre 9mesacne 🤣

tehotna40
4. apr 2021

@robin30 ďakujem a môžem ešte jednu otázku? Pripravujes to mlieko podľa návodu? Ze polovicu vody , rozhrkat a priliat ďalšiu vodu a rozhrkat? Lebo ja mam ohrievač a tam mi zohreje vodu a len som tam vždy pridala mlieko, hipp sa vždy krásne rozpustilo

robin30
4. apr 2021

@tehotna40 ja ho robim tak,ze dam vody kolko potrebujem dam mlieko rozhrkam a ide sa jest