Aká môže byť reakcia bába na zmenu UM?
dobry den chcem sa opytat ma niekto skusenosti so zmenou umeleho mlieka napr z nutrilonu na hami aka bola reakcia babetka ?
Ahoj ja davam malemu od 5 mesiacov BEBU HA + kojenie a od 7 mesiacoch uz len na UM davala som mu aj Hami co mi prisli vzorky z Hami klubu a nevadilo mu to a uz som mala raz aj Nutrilon co mi kupili znami v zahranici a ani ten mu nevadil ale vzdy sa vratim k BEBE. Kazde dieta je ine a co som citala tak dr. neodporucaju moc menit mlieko ale pokial nebudes neviem kolko experimentovat ako moja znama tak si myslim ze bud ho prime alebo nie treba skusit. Niektore deti to znasaju zle a maju viac citlive zaludky ja mam stastie ze mojmu malemu nevadi skoro nic okrem jablcka co ho dost prehana.
Ahoj, ja som menila mlieko viackrat, kedze moj maly je este stale kojeny, UM pouzivam len na pripravu jedal, zacali sme Nutrilonom, ale skusala som uz aj HAMI, SUNAR, HIPP a momentalne mam BIO mlieko z DM, a malemu to vobec neprekaza, myslim, ze si zmenu mlieka ani nevsimol, ale niektore deti maju citlivejsi zaludocek.
Ja som menila z Beby na Sunar, lebo mi malá strašne večer plakávala a po prvej sunarovej fľaške akoby uťalo, dieťa spalo 🙂 takže jej tá zmena veľmi prospela. Odvtedy som nemenila a aj kaše som kupovala sunarky, aby pasovali :D lenže mojá malá prešla aj na krabičkové ako nič, čiže nik ti neporadí, každé dieťatko zareaguje inak.
Aj ja som zmenila mliecko z Beby Ha 1 na Nutrilon 1 a ziadna reakcia... Stolica zostala pravidelna... ale ako tu uz bololo povedane, kazde dietatko je ine... niekto musi vyskusat viacero mliek, lebo deticky zacne zapekat a pod. nic ine nezostava len skusit...

Ahoj amina...ja som menila mliecko a maly nemal ziadnu reakciu, mozno trooosku redsie hovienko 🙂))
myslim ze ani nezbadal ze sa mu menilo mliecko. menila som bebu na nestle junior ...