Aké hypoalergénne mlieko vám odporučil gastroenterológ alebo imunológ?

bettypo
22. feb 2013

Ahojte, hľadám pre dcéru vhodné HA mlieko. Čo Vám odporučili gastroenterológ alebo imunológ? My sme dostali recept na mlieko Humana. Pediatrička nám navrhla Nutrilon alebo Hipp.

carmella
22. feb 2013

zacinali sme s Nutrilonom ale Mali sa vyhadzal a presli sme na Bebu

mimikas
22. feb 2013

Vyzivove zlozky su tie iste len probiotika su ine v kazdom mlieku a kazdemu dietatu vyhovuje nieco ine, Sunar nutra defence HA je super a aj cena je dost dobra, ale je to len a skusani co bude malej vyhovovat

nana39
22. feb 2013

My sme od narodenia užívali Beba HA a sme spokojné.Ešte do 1. roka chcem malinkej dávať HA , ale po prvom rôčku chcem skúsiť prejsť na Beba Pro.Uvidíme aká bude reakcia 🙂.

stano4000
22. feb 2013

Gastro alebo imuno nam neodporucili nic, tam sme nepotrebovali ist. Mali sme Bebu HA.

sakura77
22. feb 2013

Aj my sme mali Bebu HA..nutrilon ju priserne zapiekol uz v porodke..ale fakt kazdemu ine vyhovuje no...

zuzkazba1
22. feb 2013

Ahoj, ja mám obe detičky alergikou a malý už pred 8 rokmi sme prešli na Nutrilon HA. ešte vtedy som mu dokupovala a jk tomomu svatojanský chlebík na zahustenie lebo aj reflux GE mal... a malá ma rok a tiež sme boli na Nutrilone, lebo som už mala skúsenosti ked bol malý malínky a ja by som nemenila, lebo som odkúšala na nom snad všetko
ale asi je to individuálne a lekár predpíše čo asi on uzná za vhodné... samozrejme ak máš niekoho v rodine s alergiou, napr. ty alebo otecko alebo súrodenes, máš nárok do 6 mesiacou tuším na 5x balenie/mesiac na predpis za polovicu.

eemmaa
22. feb 2013

my sme z beby ha maly problem s kakanim tak mame nutrilon ha