Aké máte skúsenosti s umelým mliekom Hipp 1?
Mamičky aku mate skúsenosť s hipp.mame mesačne babko. Doteraz sme davali Nutrilon 1 hypoalergénne a boki nas s neho bruško...
My mame hipp od druheho mesiaca ked som stratila mlieko. Krpec ma pol roka a mliecko mu sedi, chuti. Ale pozor, je aj comfort - to je take horke a to mu nechutilo, ale to combiotic je chutne a papa ho stale.
Nam velmi na bolesti bruska pomohol Coliprev. Vzdy do mliecka som davala 7 kvapiek a potom ho uz brusko nebolelo.
Drzim palce 😉
Pridám sa. Má niekto skúsenosti aj s tým, že bábätko po tomto mlieku veľa kakalo? Náš drobec má mesiac, toto mlieko pije tretí týždeň a veľmi veľa kaká :( Čakám aj na výsledky steru, či náhodou nie je príčina inde, no akosi som čím ďalej presvedčená, že je to mliekom... Ďakujem za reakcie
@pehavynostek a ake mate mlieko hipp ci ten Nutrilon ?
@sonik231 Hipp
My sme mali tiež Nutrilon ale prešli sme na Hipp a malá bola spokojná.
A po koľkých dnoch ste videli na malom ze mu je lepsie uz .ked ste vymenili mliečko
Dobry den. Je tu nejaka mamicka ktora uziva HiPP 1 obycajne?

Ja som kojila, ale hipp dávali v AT v pôrodniciach, aj mali od nich všetky veci pre babatko(od vlhcenych po sampon), takze pre mna je to prémiová značka a keby som mala dávať UM, bola som rozhodnutá preň. Ešte však treba vylúčiť, či babo neboli brucho z niečoho ineho(vigantol, biogaia,...)