Aké umelé mlieko pomáha pri problémoch s bruškom?
Ahojte viem že je to individuálne ale mali sme César nitrilon len júnu neho bolelo brusko,teraz sme presli na sunar a z neho troska grcka a mam pocit že ju nezasyti,po hodine je už hladna 🙄 na aké teraz prejsť? Rozmýšľala som nad bebou sensitive,nechcem jej to často meniť,keď ani 3tie nezaberie prejdem na nitrilon znova a radsej jej budem troska pomáhať :/
Kvoli sytosti by som mlieko nemenila.. vsak aj keby si pytala kazdu hodinu tak co? Tie co su kojene su na cecku cely den… dolezite je aby ju nebolelo brucho a nemala problemy s kakanim… ;)
@taktotedanie dávam probiofix či tak nejak sa volajú to nám odporučil pediater,ona ma iný plač keď je hladna a vidím že je nepokojná že by ešte jedla ale nechcem ju dokrmovanie kazdu hodinu,ona je hladna aj keď vypije 150 a o hodinu mi už stiahla 60 a ro je moc na dvojmesačné babo
@cyberk no pediater kázal že kŕmiť max 2,5-3 hod že nemám skôr tak ja už neviem🥹, z nutrilon kakala každé 2-3 dni jak sme jej dali sunar aj 2x za deň
u nas zabral sunar ar. ten pila do polroka
Moja mala strasne bolesti a presli za par dni vyrazne po prechode na Baby smilk ... drzim palce

Take zmeny robia zle dietatku, ako vies ze je hladne dieta? Urcite? Lebo len place?
Probiotika ci ine kvapky davas?
Inak aj som skusala 3 druhy mlieka, vzdy som sa vratila k hipp
Po napiti mlieka dieta treba nosit niekolko minut, mozno ma reflux preco trochu grca