icon

Ako dlho pili vaše detičky umelé mlieko?

julka1979
6. jan 2014

🙂 ahojte mamicky.chcela by som sa spitat ako dlho pili vase deticky um.moj mali ma vo februari 2a pol a este stale ficime na um.a este pod otazka ake um pili vase deticky nad 2 rocky?vdaka maminky 😉 🙂

Strana
z2
silvia123
6. jan 2014

Malá má tiež cez 3 roky a stále pýta pred spaním UM, dávam BEBU a keď jej chutí nech si dá, veď je zdravé. Ale už som si povedala, že dopije posledné 2 balenia a koniec, už je to pre ňu len taký zvyk 🙂

lea132
6. jan 2014

Moja dcéra ma 4, 4 roka a stale fičí na Hami😀

sampo
6. jan 2014

Moja ma vyse 4r a pije ho ..asi zo zvyku. Resp. jej asi aj chuti, takze to uz neriesim, nie je to liter za den

sandrika1986
7. jan 2014

Prvá dcérka bola na UM do jej 3 rokov, potom začala piť kravské mlieko. Druhá dcérka pije kravské mlieko od jej 14 mesiacov a bez problémov je všetko 🙂

84verca84
9. jan 2014

Od 7mesiacov jej davam 2krat denne prevarene cerstve mlieko3,5. Ale ked nebolo tak aj krabicove. Nema ziadne problemy,pije ho uz 3mesiace.ma noc stale UM.

iculka
28. mar 2014

Môj syn bol 15 mesiacov kojený (teraz má 19 mesiacov), odvetedy "stiahne" za noc cca 1l !!! Hippu, ale vypil by akékoľvek UM, mám to odskúšané. Niekedy samozrejme ho aj cez deň osvieti, že by si mohol cucnúť. Evidentne mu to chutí. čo už, uvidím dokedy mu to vydrží...

wieruska1
28. mar 2014

moja mala ma 2 roky a pije Hipp 3. 1-2 flasky denne. Báudem davat do kedy bude chciet, Nevidim v tom ziaden problem ked jej chuti

monacanka
28. mar 2014

moja dcera bude mat 4 mesiace uz sa chystam ju ucit pomali na kravske mlieko lebo podla mna to zbytocne vyhodene peniaze za tie UM

Strana
z2