icon

Ako dokŕmiť Bebou?

martinusik91
6. mar 2014

Ahojte moj maly bude mat za par dni tri mesiace je predcasne narodeny nekojim odsavam si a papa s flasky lenze mam malo mliecka dnes som mu za cely den neodsala ani raz tolko kolko bezne papa.Chcem mu dat bebu.Mozem si ju nachystat dopredu? Pije 120ml kazde tri hodinky.Mam mu tolko spravit aj beby?Ďakujem

luba28
6. mar 2014

@martinusik91 ano tak isto,len potom uz nebude papat tak casto,lebo UM je sytejsie,cize ak sa tak stane je to ok,... 🙂

martinusik91
autor
6. mar 2014

@luba28 na tom baleni je ze by mal pit 150mi 5 krat do dna len ja to chcem striedat s mojim mliekom kym este mam boze zblaznim sa s toho 😒

lenok
6. mar 2014

@martinusik91 najprv nakoj, daj odgrgnut a potom si zarob UM... ja mam horucu vodu v termoske a studenu prevarenu v salke... zarob najprv 60ml a daj vycicat... uvidis, ci bude pytat viac.... ale nerob si ju velmi dopredu, vychladne ti... tak som to robila ja, ked som este aj kojila... teraz sme uz len na UM...

applede
6. mar 2014

@martinusik91 ahoj, nasa mala pije bebu od 2mes....podla skatule sa neriad moc ak chce papat viac tak mu daj len pomer dodrzuj...teda...na 120ml 4odmerky atd.....nasa ked bola malinka papala casto ..a ziadne ze po umelom bude sytejsia....nikdy nezjedla kolko bolo pisane na skatuly lebo vzdy zjedla menej a tym padom castejsie...

applede
6. mar 2014

a este...prakticke a rychle ked je mimi hladne....to rob ako ti napisala lenok...ja som to robila tiez tak prevarena v termoske...zmiesala so studenou a mliecko bolo hned k pitiu... 🙂

martinusik91
autor
6. mar 2014

@applede takze na 120ML 4 domerky? ja mam ohrievač na flaše asi si prevarim celu flasu dojc. vody a potom len nalejem 120ml dam bebu pretrepem a dam zohriat.Ked odsajem davku dam moje mlieko ked neodsajem dam bebu asi tak budem robit raz moje mlieko raz bebu hadam to tak moze byt?

luba28
6. mar 2014

@martinusik91 ked odsajes 100ml trebars tak 30ml dorob beby,....ak odsajes 120ml tak nedavaj,....riad sa podla toho kolko odsajes,....

cloemail
6. mar 2014

Mne z beby deti stale grcali,presla som na modru hami mliecko a super

zita19
6. mar 2014

@martinusik91 Ja by som nerobila plnu davku. Vies kolko mas odsate tak dorob len tolko, kolh´ko by mu bolo treba na doplnenie. Daj mu najprv materske a flasu s Bebou nechaj v ohrievaci. Ked si odgrgen po kojeni daj mu Bebu. Netreba zybtocne skladovat. A nevypite vylievat je prilis drahy luxus. Keby bol este hladny dorobis dalsiu 30.
Dcere to robi tiez tak. Najprv nakoji a pokial si maly odgrgne urobi mu Bebu. Ma v jednej kojeneckej flaske prevarenu vodu a dolieva sa horucou z konvice.
@cloemail kazde dieta znasa inac susene mliecko. Niektoremu sadne hned to co sa da prve, niektore maminky musia hladat. Niet univerzalneho mlieka. Vnuk pije Bebu 1 HA a nema absolutne ziadne problemy. Kamoskina vnucka vyskusala vsetko co sa dalo kupit a nakoniec ostali na Sunare, ktory niektori povazuju za najhorsi. Zavisi od babatka co mu sadne.

marika39
6. mar 2014

my sme dávali Bebu HA na striedačku s mojím mliekom, lebo som mala len takú vodu takže malá bola stále hladná. A doslova sme to striedali , dávku som jej dávala ako je napísané na krabici a potom som si ju zase priložila, nemali sme žiadne problémy , znášala to super. Tiež sme jedli cca každé tri hodiny a ked sa mi zdalo že nič nevytiahla , dala som jej hned Bebu aby nebola hladná, ale každé dieťatko je iné . Napríklad segra to tak chcela teraz tak robiť, lebo tiež nemá mlieko ale malého stále bolievalo bruško , tak už prešli len na Bebu a problémy prestali

applede
6. mar 2014

@cloemail nam tiez dlho trvalo kym malej "sadlo" mlieko...sunar,nutrilon,francuzske mlieko...a vyhovovala az beba...takze opat kazde dietatko je ine..

applede
6. mar 2014

@martinusik91 ano presne tak ...🙂 ..najviac je na 210ml vody 7odmeriek...takze aj ked odsavas vies kolko ti maly zje ..a ak mu treba tak zarob len tolko kolko potrebujes....mozes aj 90ml len...zbytocne je zarabat vela a potom to vylievat...