Ako odučiť dieťa, aby nepilo za noc 3 fľaše mlieka?
mamicky poradte ako mam odnaucit svoju 6 mesacnu dcerku aby nenapapavala za noc tri flasky mlieka niekedy len dve ale myslim ze na polrocne mimi je to dost....potrebujem radu suurne 🙂 dakujem za odpovede 🙂
hehe, keby som ja vstávala za noc 2 - 3 krát, tak sa zbláznim od radosti 😀 tiež má pomaly 6 mesiacov, síce sme kojený, ale momentálny stav je, že sme hore v noci každú hodinu, cucne si a hotovo (a rozhodne cez deň nepapá málo). Nie som zástancom toho, že nechať dieťa vyplakať. Však je ešte malé, nevie, čo od neho chcem, čo chcem dosiahnuť tým, že mu nedám. Ono to potrebuje, chce a hotovo, tak prečo mu to odoprieť... nie je to síce bohviečo, ale vyrastie z toho, to viem určite 😀 😀 treba vydržať, aj keď to nie je bohviečo...
@kristinka1234 zvys davku papania cez den a v noci postupne znizuj davky mlieka,prip. oklam dudlikom, tak sa to u nas podailo,ale opat zacal pytat po 2mesiacoch a zistila som, ze mu idu zubky...davam max. 100 ml mlieka, ked dam vodu, reve o106. Nikeey staci, ze damna ruky, robim šššššš a zaspinka...skratka, nie vzdy je to o piti...treba skusat...drzim palce!
Kazdy lekar inak radi,mne dr. povedala, ze do roka ma narok pit mlieka cez noc kolko si len pyta...
pri 6 mesačnom je to skoro, to je môj názor, môj syn pil tiež tri krát za noc ked mal šesť mesiacov, potom ked mal okolo 11-12 mesiacov pil dva krát za noc a až po nejakých 14-15 mesiacoch prestal sám pýtať mliečko už nechce, a spinká celú noc ale tiež sa musí večer riadne napapať. a okolo tých 14-15 mes. si ho pýtal vždy poobede , naobedoval sa a vypil mlieko a šiel spinkať, a teraz má rok a osem mesiacov a už chce mlieko len večer ked ide spinkať, navečeria sa a tak za hodinu vypije to mlieko a ide spať.

vsak este ma len 6 mesiacov !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
och.....
sorry ale to tak nefunguje.... kazde dieta je ine...to sa casom napravi.....