icon

Ako sa voký mlieko Cow & Gate na Slovensku?

barbora321654
8. jún 2014

Ahojte baby,onedlho cestujeme s malinkou na svk a neviem ci si ma mlieko zobrat so sebou alebo sa da kupit doma,pouzivam cow n gate a neviem ci ho zozeniem doma,ideme az na tri tyzdne,takze by som potrebovala az tri krabice a to by bola zbytocna vaha,ak sa da doma zohnat.dakujem

jabadaba
8. jún 2014

obavam sa, ze tu take nie je dostat. Bezne su Nutrilon, v Rakusku sa vola Aptamil, potom France Lait, Hipp mlieko, dokonca v bio kvalite, Sunar, Beba. Najlepsie je asi porovnat si zlozenia mliek a tu nasledne kupit to, ktore je tomu tvojmu zlozenim najblizsie. Pribuznych popros, Ty im zasli zlozenie toho vasho a nech Ti to porovnaju. 😉 Alebo potom vliect to so sebou.

janickacrazy
8. jún 2014

Myslim, ze u nas by to mal byt Nutrilon, ja som pouzivala v Irsku Cow n gate a na SK Nutrilon, chutilo to uplne rovnako, dieta neprotestovalo, pilo, ale nemam to nikde overene oficialne. 😀

amee
8. jún 2014

Ja som davala Hami ked som bola na dovolenku na svk. Rovnaka reklama isla na cow&gate aj na Hami 😀 Ale nie, neprotestovali ked som davala Hami, aj Sunar som raz kupila. Myslim, ze ok bude aj Nutrilon-ten je tu v UK Aptamill. Aha a este som zabudla-aj Bebu som davala na svk.

dada1212
8. jún 2014

ja by som skúsila napísať niekomu z tej firmy cow & gate otázku,že či je ich mlieko dostupné aj na slovensku a ak áno, aký má tam názov.

cynthie
13. nov 2014
Používateľ cynthie je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cynthie.

ahojte, mi pijeme Nutrilon, a kamoska mi doniesle z UK 2 krab. Nutrilonu (aptamil), a 1 krab. Cow and Gate 2, ale moc by som to nechcela miesat, podla Vas by som vedela tu predat UM Cow and Gate, dakujem 🙂