icon

Ako vybrať vhodné umelé mlieko pre bábätko?

12. dec 2024

Viem že to individuálne a uvidím čo bábätku sadne, ale chcem si do pôrodnice zaobstarať so sebou tie také hotové UM ktoré len zohrejete a podávate ale neviem sa rozhodnúť medzi.
HiPP bio combiotik.
Beba comfort
Kendamil
Kojit nechcem.

oceanahory
12. dec 2024

Zacali sme Bebou, potom Sunar, potom Kendamil, potom dojcenske kozie mlieko a skoncili sme na Hipp 😅, ked mas dieta s kolikou a refluxom, tak si toho clovek uzije...
Tymto chcem iba povedat, ze mozno sadne akekolvek hned na zaciatku a mozno vystriedate milion roznych druhov UM, kym najdete to spravne.
Je vlastne uplne, ale ze fakt UPLNE jedno, ake UM si vyberiete z hore spomenutych...

bystrozraky
12. dec 2024

HiPP bio combiotik - podla toho co som cital tak vyhralo vsetky testy. Len sa umiestnilo na druhom mieste koli tomu, ze mu strhli body za to, ze tam dali napis, nieco v zmysle "podla prirody"...Samozrejme kojenie ja asi tak 1000x lepsie...pouvazuj aspon o prvych tyzdnoch. Precitaj si o tom. Cez tvoje mlieko sa nastavuje aj imunitny system dietata, mikroflora a mno inych informacii ide dietatu. To prve mlieko je proste velmi dolezite. Vela stastia ;)

smejkuskaa
12. dec 2024

Nie je na zozname ale odporúčam nutrilon profutura. Toto dávali v nemocnici následne to iste som kupovala aj ja, Dcéra má za chvíľu 4 mesiace a je spokojná . Tiež som nekojila. A žiadne problémy hlavne 😊

dadka1997
12. dec 2024

A prečo chceš takemu drobatku hned kazit brusku umelým už vopred zarobeným umelým mliekom?
To si radsej kup umelé mlieko a zarabaj čerstvé

monita12345
12. dec 2024

Odporúčam Hipp bio combiotik.. mala som chlapca po operacii zaludka ako týždňového a v nemocnici vraveli,že mlieko Hipp je najviac podobne materskému mlieku.

saxana000
13. dec 2024

Beba ma vyborne tie malicke jednorazovky. zacinali sme s nimi.ale ta cena je oooovela vyssia ako pri klasickom prasku. pri tak malom babetku chod radsej do zlatej supreme rady.ma viac oligisacharidov a pozor ak kupis tekutu hotovu treba mu davat aj probiotika lebo hotova tekuta ich na rozdiel od praskovej neobsahuje..

smejkuskaa
13. dec 2024

ešte dodám … neviem kde chceš rodiť , ale aj nemocnica má svoje mlieko 🙂 .. jedno z tých čo je bežne na trhu , informuj sa aké davajú, tam bude papať nemocničné mliečko, čerstvé a teple koľko krát ich poprosíš a keď pôjdeš domov kúpiš v obchode poprípade ti partner kúpi za ten čas čo budeš ešte v nemocnici 🙂

autor
13. dec 2024

Ďakujem za rady 🙂 áno viem že aj v nemocnici mi dajú mliečko ale nechcela som zbytočne potom meniť po príchode domov. A samozrejmé doma by som už zarabala normálne práškové+ voda. Tie hotové chcem využiť len na čas v nemocnici.