icon

Ako zarábate mliečko, keď potrebujete len 70 ml?

mira1985
30. júl 2015

Mozno hlupa otazka, ale ako robite mliecko ked vam babo vypije len 70 ml? Mam robit celu davku(90ml) a zvysok vyliat alebo dat mliecko ako na 60 ml plus trosku?

mimla
30. júl 2015

Ja som robila vždy viac, ako dieťa vypilo, keby sa náhodou chcelo napiť viac, čo sa aj občas stalo. Radšej som zvyšok vyliala do výlevky akoby som mala dorábať. Dieťa nikdy nevypije presný objem mlieka.

alka1980
30. júl 2015

Daj si 70ml vody a mlieka o trosku viac...Ale je fakt,ze moze vypit,aj viac ako 70ml.ja som casto vylievala,bo raz vypil 70ml inokedy 90ml.Nie vzdy maju deticky rovnaku chut a apetit.

tajka1986
30. júl 2015

Ja som vzdy zarabala viac. Niekedy vypila,niekedy nie.

tinqua
31. júl 2015

Rovnako ako baby, som robila viac...ono ti časom aj tak bude piť viac a viac aspoň si to odsleduješ a nebudeš musieť od kričiaceho dieťaťa odbiehať dorábať...ja viem, že mlieko je drahé a protiví sa ti vylievať, ale tak čo narobíš....inak vydrží ti tie dve hodiny zarobené, tak ešte môžeš ponúknuť keď drobcovi troška vytrávi...podľa toho aký máte režim a systém

stanislavao
31. júl 2015

vzdy zarobit presne podla navodu. nie 2 davky a trosku. ved radsej spravte 3 a radsej zvysok vyliat, akoby malo byt malo.

nicolle21
31. júl 2015

ako radia baby.. ked je este dietatko malicke,lepsie zarobit viac a tych par desiatok ml vyliat.. ked mi uz ale krpec odrastol a pil pred spanim vzdy rovnaku davku zarabala som tak,aby som nevylievala,cize sa mi stalo,ze som zarobila 180ml aj trosku,normalne stvrt-pol odmerky mlieka viac..

henikav
31. júl 2015

Ked das 60 + 2 lyzice mlieka, to ti nevyda tych akurat 70? Ale ako ti tu baby radia, tiez robim radsej viac a vylejem, lebo niekedy mala vypije viac a ked jej papanie prerusim tak najprv place a kym pride nove mliecko tak uz ho nechce

cmulinko
31. júl 2015

ak das 60ml vody a 2 odmerky UM tak pri potrepani sa aj tak mnozstvo zvysi na 70ml takze mas co potrebujes.

sardinka333
31. júl 2015

Ja tiež vždy robím skor o ,,odmerku,, viac ako menej...moja aktuálne vypije cca 90 plus minus podla toho kolko spí niekedy aj 120. Nikedy urobím 90 a vypije 60, potom si odgrgne a dá pauzu a kludne aj po 10 minutach to dotlačí alebo aj nie....nechám to kludne max. do tej hodiny (nie v horúčavách) a potom to vylievam.
Takže za mna skor o trošku viac ako menej...aj ked ideme von, nachystám si vodu do flašky väčšiu davku čo vypije to vypije, zvyšok nejaku dobu vydrži keby ešte chcela a nemusím nikde ,,dorabať,, aj ked som samozrejme nachystaná aj na tuto variantu.