Pokračovanie mlieko Nutrilon 2 a dávkovanie.

lenuska9999
24. feb 2020

Ahoj mamičky, možno vám príde táto otázka hlúpa, ale som mladá mamka a nemá mi kto poradiť.. moj synček ma o pár dni pol roka a doteraz bol na nutrilone 1. Zhruba od 4. mesiaca ho prikrmujem. Dnes som bola v lekárni kúpiť nutrilon 2 a tam stojí, že už to nie je náhrada materského mlieka, ale len ako doplnok stravy. Prikrmujem ho na obed ( zje zhruba pol sklicka vyzivy) a ku večeru mliečnou kašou ( robím ju z 90ml vody) a zvyšok dňa pije mliecko. Tak keď nieje ten nutrilon 2 náhradou mlieka , tak bude z neho dosť sýty??? Alebo mu mám začať dávať častejšie tie prikrmy ???

janynyna
25. feb 2020

Neskúšala si sa opýtať v lekárni?

martinuska
25. feb 2020

Je to mliecko, neboj. Na obed nedavaj vyzivu ale varenu zeleninu. A postupne ako bude vacsi tak bude viac papat a menej pit mlieka cez den.

saskia_98
25. feb 2020

Normalne mu ho mozes davat len preto pisu ze to nie je nahrada mlieka, lebo uz je prikrmovany. Rozumej, ucis ho na prikrmy a aj mlieko pije. Moj uz pije 3ku a v pohode. A prikrmy zavadzaj po mesiaci, napr. V 4m obed, v 5m desiata, v 6 olovrant atd ..a obed normalne vareny, zeleninka atd nie ze vyzivy. Ale ked ho davas na vecer spat, normalne mu daj nutrilon. Mne vecer moj maly zaspava s nutrilonom a este rano o 5-6tej pije nutrilon.

lenuska9999
autor
25. feb 2020

Tak ďakujem za radu ;)