icon

Aniball v 39. týždni

beatrice1111
1. feb 2022

Ahojte som v 38+3 a ešte len sa pokúšam ho do seba dostať. Vôbec mi to ale nejde, a úplne ma to deprimuje, pretože mám strach z nástrihu a zo šitia. Budem skúšať 2 krát denne a čo stihnem nacvičiť to stihnem🤷🏻‍♀️ Nemáte niekto radu ako ho tam lepšie zaviesť? Už som skúšala aj krcit ho, menit polohy, ale stále mi to akosi nejde a už som z toho zúfalá.

sasesoe
1. feb 2022

@beatrice1111 pohladaj skupinku s touto temou, najdes tam kopec rad

babydesire
1. feb 2022

@beatrice1111 jemne nafuknut aby bol trosku pevny a drzal tvar a zasunut,nebat sa,neprijemny pocit je len ked pretlacas vaginou,no v posve uz to neje take hrozne...pouzi lubrikant,alebo kokosovy olej (nezabudni ho potom umyt,lebo olej poskodzuje gumu)

emalka
1. feb 2022

pred par dnami tu bola presne tato otazka, je tu aj Aniball skupina, vsade najdes vela rad a usmerneni.

majlo1234
2. feb 2022

Mne ho zavadzal muz po masazi hradze, sama som to tiez nevedela

akbara77
2. feb 2022

@beatrice1111 kúp si časopis Madam Eva tam je článok o tejto sprostosti zvanej annibal. Apropo píše ho gynekologicka s 30 ročnou praxou! Teraz to nemám pri sebe, ale môžem to odfotografovať.
P.s. šitie po pôrode som ani nezaregistrovala.

babovka2321
2. feb 2022

@beatrice1111 mne isiel najlepsie tak, ze som ho nafukla 2mi stlaceniami a pri zavadzani som "zatlacila" panvove dno, akoby som ho chcela vypudit, takto siel dnu podstatne lepsie. A samozrejme vela veeeela lubrikantu. Ale i tak som mala nastrih, ten vobec nebolel, akurat sitie bolo trochu neprijemne, ale urcite to nebola najhorsia cast porodu 🙂

dominika_sk
2. feb 2022

@akbara77 to je ten problem že pred tridsiatimi rokmi ženu pri prijme posadili na kozu a nechali ju tam sedieť až do porodu, v tom momente jej odobrali dieťa a doniesli parkrat denne na kojenie. O nejakom aniballe ani nesnivali. Je pekne že ma 30r prax keď sa zasekla v roku 1994.