icon

Beba AR 1 - doplatok

jullietka
8. nov 2020

Zdravim zienky,syn pije mlieko Beba ar 1(reflux) v lekarni nam povedali ze od noveho roka sa toto mliecko doplaca cele.neviete ci je to fakt pravda? Lebo v inej lekarnio tom nevedeli,ani dr nevie zatial o nicom,resp.doteraz nam doplatok dovera preplacala(dcera ho tiez pila donedavna),bude aj cely doplatok preplacat? Na nete som zatial ziadne info nenasla. Dakujem

zuzka251
8. nov 2020

musis pozriet kategorizaciu na januar, online este nieje

petulik92
8. nov 2020

@jullietka Ahoj, my sme mali Nutrilon na reflux ešte pred mesiacom, podmienky zvyknú mať tie isté. Po roku už nepreplácajú nič, dokonca AR mlieka preplácajú najdlhšie, ostatné do 10. Mesiacov. Nedala som Nutrilon, skúsila som teda inú značku, hlavne ohľadom cena-kvalita a super.

jullietka
autor
9. nov 2020

@petulik92 dakujem,to viem ze po roku nic,maly ma mesiac tak preto sa pytam

jullietka
autor
9. nov 2020

@zuzka251 dakujem,to som pozerala a este nieje,iba 10/20,ja len co nema niekto blizsie info

julia204
9. nov 2020

moja mala pila neocate junior , ma abkm a v októbri vysiel nový zákon detom nad 12 mesiacov nepreplácajú mliečka 😭..nikto nedal nikomu nic vediet schválili si a hotovo....doza s predpisom bola doplatok do 5€ teraz plna suma 50€ !!! a doza nam vydrží 4dni...ako keby deticky mohli za to

petulik92
9. nov 2020

@julia204 čože??! Prosím ťa skús to zistiť, je to zvláštne, veď mlieka na recept sa predpisovali odjakživa. To už chcú tých rodičov fakt zruinovať??!!!

julia204
9. nov 2020

@petulik92
https://www.health.gov.sk/Clanok?zkdp202010
ja som voalala aj na poisťovňu a je to tak...mi mame alergiu na abkm neviem ako je to pri refluxe

jullietka
autor
9. nov 2020

@julia204 nechce mi otvorit tie subory,co konkretne ti povedali?ze budes cele mlieko doplacat a ten doplatok aj vratia?ci vobec uz nebudu vracat doplatky za mlieko? My sme dovera

julia204
9. nov 2020

@jullietka mi sme union..nevratia nic musim mliečko platiti v plnej sume..

jullietka
autor
9. nov 2020

@julia204 fuhaaa ty koksoo...to su riadny hnusaci.tie deticky si to same nevybrali,ale musia take pit ☹ kolko stoji to tvoje mlieko? Nase 800g 17 eur....vydrzi max 5 dni ach,skusim zistit ci v dovere daco vratia alebo nie

julia204
9. nov 2020

@jullietka neocate je 400g za 49€ a vydrží 5dni

nikusiak9
8. mar 2021

@jullietka nekupis mam na predaj

jullietka
autor
9. mar 2021

@nikusiak9 dakujem,vyriesilo sa to prepalcaju riadne a aj tak sme museli prejst na Nutrilon