icon

Beba AR a pokračovacie mlieko

11. máj 2023

Ahojte, malý pije bebu AR, ma 3 mesiace. Od pol roka by sa malo prechádzať na pokračovacie mliečko, nie? Lenže beba AR 2 asi nie je... Nevyznám sa poriadne, jeho dr mu dala bebu AR a hneď sadla takže som nerozmýšľala nad inými mliečkami...tie co ste mali bebu AR a potom ste prešli od pol roka na iné mliečko aké to bolo? Tiež ar alebo? Malý reflux nemá, sem tam si troska grcne, skôr ho ma kvôli hustote mliečka.. Ja som rozmýšľala ze po tom pol roku by som prešla na babylove alebo hipp.. Alebo mam zostať na bebe nejakom pokracovacom?samozrejme sa budem radiť s Dr, len ma to teraz tak napadlo a zaujíma ma to ☺️😁

bruni55
11. máj 2023

Myslim, že tam sa stale pije beba ar, ale nie som si ista, nasmu to asi v 4-5 mesiacoch preslo - mal reflux, sem tam mu aj potom odgrclo, ale minimum proti predoslemu stavu. Myslim, ze pomohlo aj zavedenie prikrmov, aj ked to bolo tiez take vselijake. Zacal v 5 mesiacoch. Z diskusii som sa obavala, aby sa ho reflux nedrzal dlho. Nevedela som si predstavit, ze by ho mal napr. do 8 mesiacov. Zaroven sme ratali som vsetkymi moznostami a proste cakali. Tiez sme chceli prejst na ine mlieko ( pri ar pil aj dost vody, nie bezprostredne po dopiti mlieka, asi vzhladom na zahustenie), takze zhruba v tom case som skusila babysmilk ar, a nasledne sme skusili aj obycajny bez ar. Ten pije doteraz. K tej zmene mlieka, zevraj trva 2 tyzdne kym si dieta zvykne na nove mlieko. Takze pokial dietatu sedi nejaka znacka netreba menit, lebo ine mu nemusi sadnut.

autor
11. máj 2023

@bruni55 môj nemá reflux, mliečko AR pije kvôli hustote lebo keď bol malinky, riedke mlieko mu zabehlo a až tak zle ze do pluc a mal z neho zápal pľúc. Toto hustejšie až tak netečie.. Takže nemáme problém s refluxom. Sedi mu, aj cenovo je fajn lebo nám ho predpisujú, no neviem dokedy ho bude môcť piť🤷‍♀️

magda15
Odpoveď bola odstránená