icon

Beba HA 1 od narodenia

milka1978
15. sep 2012

Ahojte maminky .... za chvíľku mám termín pôrodu a tak som sa bola informovať včera v lekárni ako to je s UM BEBA H. A. 1 od narodenia .... lekárnička sa ma pýtala, prečo chcem dávať dieťatku hypoalergénne mliečko .... vraj lekárnici sami nechápu prečo aj pediatry odporúčajú práve takéto mliečka keď podľa nich je lepšie dávať obyčajne klasické UM .... pri prvom bábu som kojila len mesiac a potom nám pediatrička predpísala práve BEBu H. A. a tak sme ani nad iným mliekom neuvažovali ... no lekárnička to odôvodnila tým, že keď dieťa začne jesť od 4. mesiaca nejaké šťavičky, zeleninku, ovocie a tak, proste všetko čo môže vyvolať alergie je väčšia pravdepodobnosť, že bude alergikom, kedže doteraz pil iba hypoalergénne mliečko .... aký máte na toto názor? je lepšie mliečko na predpis? alebo klasické UM .... samozrejme, že ak budem môcť kojiť tak nad UM ani nebudem rozmýšľať .... no radšej sa pripravujem aj na takúto alternatívu

Strana
z2
to.beruska
10. máj 2016

Baby mam Bebu HA 3 balenia 800 g za cenu 9.30 jedno balenie

fialkae
1. júl 2018

@nikol61 aktuálne?

tatinka
4. máj 2020

Maminky ak sem niektora zavitate,zostalo mi um Beba 1 AR Proti ublinkavaniu, 800 g pixla,7 ks neotvorene ,1 ks otvorene,ak ma niektora zaujem,piste ip,krasny dnik zelam

gaza19
9. máj 2020

Dobrý deň,čítal som vaše odpovede ktoré UM je lepšie pre novonarodené bábätko.Ja a priateľka máme malú dcéru ktorá má teraz 22 dní.hned po pôrode nám v bojnickej nemocnici poradili,že máme dávať UM Beba H1. Zo začiatku mala aj dobre kakanie.ale teraz mavame bolesti bruška a ťažké kakanie.pytali sme sa aj doktorky ci to nemame zmeniť mlieko,ale odpoved bola ze by sme nemali menit.tak ja potom neviem.prosim vas poradili by ste nám čo máme robiť? Ďakujem za každú radu.

mikaakim
17. jún 2020

@gaza19 dobry den, mame ten isty problem, uz sa vam podarilo najst riesenie?

Strana
z2