Bezlaktózový Kendamil
Ahojte,
Uz neviem, ako dalej...mam 6 tyzdnovu dcerku, nesedi jej ziadne UM, od piatka skusame kendamil bezlaktozove a zda sa mi, ze je na tom lepsie, co sa koliky tyka. Nedavam jej k tomu uz ziadne kvapky, vylucili sme aj biogaiu, sab simplex jej robil zle...baby calm sme skusali, efekt neviem posudit...ma taku riedku stolicu, zelenu. Uz treti den doobedu nechce papat, len po cca 20 ml...poobede a v noci mliecko normalne pije, 90 ml, niekedy dorobim na 120 ml. Prosim, poradte...
@livetka za mňa 2t je veľmi dlho😩
@livetka ja som jej dnes kupila aj Nutriton na zahustenie mliecka. Lebo to uz menit nechcem, dr. by ma prizabila...tak skusam najprv s pol odmerky, no nezda sa mi az take huste, ze potrebujem dudel na kasu, ako som citala...skusame, testujeme uz asi vsetko...snad ju z toho nebude zapekat 🙏. A vies, co este u mna funguje? V noci mi neodgrgava, tym padom ani nevraca...
@livetka precitajte si toto:
https://www.mamila.sk/sk/pre-matky/dojcenie-a/r...

@livetka boze, to sa az zle cita, moc ma to mrzi...moja je v noci dobra. My sme boli pre reflux v nemocnici, strasne revala, no to mi grcala fontany...nic nezistili. Musim sama skusat. Ona ma original reflux, kolko krat vygrca skoro polovicu, co zje...ako aj dnes. Do toho koliky, reflux sa este zhorsi, ked sa puci. Nam len ten rascovy odvar pomaha. Mame aj honeopatika na reflux, ako kedy zaberu. Sirup gastrotuss...no to je take sladke lepidlo, grca aj pri tomto, uz nedavam. Nic doma neurobim, ledva jej operiem, furt na rukach, alebo von v kocari. Ja mam k tomu zapalene slachy na oboch zapastiach od konca 8. mesiaca tehu. Minuly tyzden som bola az pri ortopedovi. Predpisal mi ortezy, s ktorymi ju neviem nosit a rehabilitacie, na ktore nemozem chodit...nema mi ju kto strazit, muz robi. Tak sa trapime obe. Niekedy grca aj dve hodiny po mliecku, normalne z pusinky citit ten kysly smrad... objednala som jej tieto probiotika, skus si precitat. Je to aj na naduvanie a hnacky...infants dolphinus plus, pridam link