icon

Comfort&Colics 1 zmena

aschkimka
30. júl 2021

Ahojte, dcéra ukončila 5ty mesiac a všimla som si že odkedy sme začali s prikrmami (zatiaľ len pravidelne obed už má ako prikrm, niekedy vypije ešte aj UM a niekedy dám olovrant alebo desiatu) mi začala odmietať UM. nie je to jednodňová záležitosť, trvá to už aj pár týždňov a začala radšej preferovať vodu,ale keď je už fakt hladná, vypije aj UM. je na Nutrilone comfort&colics 1 a pila ho preto že od 1.m mala zapchy, rozmýšľam žeby som jej chcela zmeniť mlieko,ale čítala som že nemôžete len tak svojvoľne meniť mlieka. Nebola ste tu niektorá taká žeby ste mali toto konkretne mlieko a aké ste mali pokracovacie? toto je aj menej kalorické a možno jej toto už nestačí, lebo ju nezasyti, ale nechcem skoncit tak že vysadim mlieko úplne. ďakujem pekne

lucka_1998
30. júl 2021

@aschkimka my sme prešli na Hipp a sadlo

aschkimka
autor
30. júl 2021

@lucka_1998 HiPP obyčajne? lebo ja HiPP vôbec nepoznam. mohla by si mi presne napísať názov toho hippu? a to je ako keby pokracovacie?

lucka_1998
31. júl 2021

@aschkimka no oni sú rôzne je obyčajne hipp, potom tiež tuším na koliky proti reflux...my sme mali zo začiatku hipp Ha hypoalergenne ale od 6.mesiaca mame obycajne Hipp 2 pokračovanie to je do 1 roku

aschkimka
autor
31. júl 2021

@lucka_1998 ja som sa radila a France Lait sme nakoniec dali, tým že ona nemá žiadne alergie a uvidíme,zatiaľ sme na mesiac na 1tke. dnes to mala prvýkrát a vypila, bez nejakých placov,ale ďakujem krásne. budem vďačná aj za iné názory. veľmi si váš vážim

lucka_1998
31. júl 2021

@aschkimka tak každému bábätku sadne niečo iné my sme tiež vyskúšali asi 4 mlieka az sme zostali pri Hipp, ale Francesco lait poznám na nom som vyrastala ja aj moja sestra ,je tiež dobre 🙂