Dávkovanie HIPP Bio Combiotik 1
Ahojte ..
Náš syn bude mat túto stredu ( za dva dni ) rovných 5 týždňov … posledné dni ostal neuveriteľne placlivy , príde mi neustále hladný.. Je na UM značky Hipp, momentálne dávame mlieko každé 4 hodiny- 4 odmerky zmiešané so 120ml vody …ideme podľa tabuliek na krabici. Posledné dni sa stáva, že si evidentne pýta jesť už po 3 hodinách , dnes som mu už dala 2x po 3,5 hodine lebo mi to bolo ľúto … pediatrička momentálne neordinuje ale od stredy bude, tak to budeme riešiť aj s ňou.
- Mali ste podobný problém, že vašim deťom nestačilo nastavené dávkovanie mlieka na daný týždeň?
- Ako ste to riešili ?
- Popripade, aké máte skúsenosti s
hipp bio combiotik 1 ?
- mali ste aj vy plačlivé babo v takomto obdobi 5 týždňov ? Ešte pred pár dňami ukážkové babo, preto som mierne vyvedena z miery čo sa deje … viem že sa bude teraz meniť z týždňa na týždeň, no ak to viem ovplyvniť tak to samozrejme urobím…v takýchto situáciách ma veľmi mrzí, že nekojim …napáda mi, či mu nechýba taká ta “ emocionálna barlička “ …
Ďakujem za odpoved 🙌🏻🤍
Moja uz 9 mesacna je na hipp od narodenia, a teda 4 hodinovu pauzu mala mozno parkrat ak nahodou pospala, ale inak bezne mi jedla stale kazde 2,5 - 3 hodky, v lete aj kazde 2.
Hipp môžeš dávať podla potreby ako materske mlieko. 4 hodiny je strašne dlho. Ja som davala aj po 2- 2,5 hodinách. Určite je hladný, teraz bude vela rásť
Máme hipp a vždy jedol tak každé dve max tri hodiny.
4hodiny je veľa kto ti to povedal??? Väčšinou sa dáva po 3 hodinách ja som zvykla aj po dvoch
Podľa toho dávkovania by som mala tiež malého hladného, dávam po 3.5h - 3h. Vychádza to o jedno kŕmenie viac ako tabuľka, keďže mne v noci tie 4 potiahne. No plač môže byť aj kolikou, u nás teraz zacal byť tiež nervózny a má tiež 5 t. Pričom hladný nie je 🫣
Ako ti už baby vyššie písali, 4 hodiny pre novorodenca je velmi veľká pauza, to kto ti toto povedal? Tiež sme mali Hipp a dávali sme najneskôr po 3 hodinách papať. Niekedy aj skôr, keď si už pýtal. Tie tabuľky sú naozaj len orientačné a treba sa v rámci zdravej miery riadiť bábom.

4 hodiny je dosť velka pauza. Skrátila by som určite na 3
Tie tabuľky sú len orientačne. Nenechávaj bábätko hladne. Daj mu koľko pyta