icon

Do akého veku vaše deti zaspávali s umelým mliekom?

Včera o 20:00

Do akého veku vaše deti pili umelé mlieko pri zaspavani?

zuzkaa1991
Včera o 20:17

@anonym_autor do 2.5r.ci kolko mala nepamätám kedzs kravské odmietala ale potajomky som nalievala jej do fľašky kravske az postupne sme presli na kravské.....a.plus kravske dlho mala do postele pred spankom 😁😁😁 teraz mame 3m dieta a mala opat obdobie ze si prosi fľašku s dudlikom🤣🤦‍♀️ a to ma.7r

anonym_f0641c
Včera o 20:30

Do 7 mes dojceny, akekolvek UM vzdy odmietal. Takze od tohoto casu realne jedaval normalne veceru a spinkat.

anonym_e1adfc
Včera o 20:35

Žiadne zaspávanie na fľaši, mlieko pred spaním do roka. Potom sme už fľašu nemali vôbec

anonym_13159e
Dnes o 06:12

@anonym_autor nikdy, ani kým som kojila, tak som nespájala uspávanie s kojením, Potom sa dieťa stále budí a hľadá prsník, lebo pri zaspávaní ho malo v ústach a chce tú istú situáciu, ktorú malo pri zaspávaní. Takze som nakojila, odgrgnúť (u nás to bola nutnosť), pomojkať a spinkať. Po odstavení žiadna fľaša, mlieko počas dňa z hrnčeka, normálne večera, umyť zúbky a spať.

really8
Dnes o 06:55

@anonym_autor ako myslis zaspavali pri um? Akoze zaspali rovno pri jedeni? No tak to asi do 2-3 mesiacov. Potom sa normalne najedol a islo sa uspavat. Um mal na veceru mozno tak do 14m.

anonym_523d31
Dnes o 10:02
@zuzkaa1991

@anonym_autor do 2.5r.ci kolko mala nepamätám kedzs kravské odmietala ale potajomky som nalievala jej do fľašky kravske az postupne sme presli na kravské.....a.plus kravske dlho mala do postele pred spankom 😁😁😁 teraz mame 3m dieta a mala opat obdobie ze si prosi fľašku s dudlikom🤣🤦‍♀️ a to ma.7r

@zuzkaa1991 Môžem sa opýtať, lebo tiež mám prvé decko a ešte neviem, prečo sa prechádza z umelého na kravské? Je to len kvôli cene, alebo zasýti viac?