icon

Doktorka nám predpísala Nutrilon AR i napriek tomu, že máme 6 mesiacov

fetykovci
2. jún 2020

Ahojte baby. Pred časom, som sem pridavala príspevok ohľadom toho ze pijeme mliečko Nutrilon AR na predpis pretože grckame veľa. 6.6. budeme mat pol rok a tento týždeň nám Dr v pohode predpisala mliečko, dokonca sa ma pýtala ze ci chceme 1 alebo už 2 😉👍 píšem koli tomu lebo tu niektoré písali vraj sa nepredpisuje keď už bude mať bábätko pol roka

dajana1983
2. jún 2020

@fetykovci pomohlo vám toto mlieko pri grckanie?to je aj náš problém ,malý ma len 3 mesiace ale ja mám z tých ar mliek obavy kvôli bruško,aby nebol problém zo zápchou🥴zasa mu z jedným pomôžem a v tom druhom uskodim

fetykovci
autor
2. jún 2020

@dajana1983 Áno nám veľmi pomohlo. My sme grcali veľmi veľa a sme skúšali nutriton, gastrotuss nič nám nepomohlo. Potom nám Dr predpisala toto mlieko a super 👍😉 Naša totižto grckala moje mlieko aj umelé 😪 čiže som musela prestať kojiť keď som chcela aby bola malinka spokojná.. A jak pije toto mlieko je to super vôbec negrca, prvé dni ešte troska kým si zvykla 👍 problém nemáme žiadny len troska riedka stolica, občas sa zakadime až na krk 🤣🤣🤣 ale je šťastná a spokojná 🥰

bebotka
2. jún 2020

@fetykovci AR mlieko sa predpisuje, nepredpisuje sa HA mlieko