icon

France lait mlieko - skúsenosti

michaelavikinka
26. júl 2020

Zienky mate skusenosti na, to to mlieko nemaju deti sneho koliky😀😀?

11mirka22
26. júl 2020

@michaelavikinka ja mám iba dobré skúsenosti, pri všetkých troch deťoch... Používali sme až od dvojky.

zuzuliatko18
26. júl 2020

Prve mlieko, ktore nas syncek akceptoval a nemal z neho koliky ani nejake extra problemy, pouzivame ho uz mesiac, skusali sme viacere mlieka, vacsina ho zapekala, alebo ho bolelo brusko. Toto papa pekne, bolesti bruska ma len obcas, co si myslime, ze skor suvisi s tym, ze nema vyvinuty este traviaci system poriadne.

smer
26. júl 2020

Bola som skopojna .

michaelavikinka
autor
26. júl 2020

@zuzuliatko18 moja princezna papa teraz nutrilon a Je to katastrofa vkuse ma krce ani espumisan nepomaha. Ja som ho kupovala prvej dcere pred 9 rokmi a bola som spokojna len teraz sa vela mliek zmenila tak dufam Ze toto nie 😀

zuzuliatko18
26. júl 2020

Nutrilon bol v pohode len ten pre predcasne narodene deti, z obycajneho mal maly strasne krce, ten sme vylucili expresne rychlo. Skusali sme toho fakt vela, kendamil, sunar, babylove. Noc z toho nefungovalo, az kym sme nedali toto. Uz len dufame, ze mu to vydrzi. Kamoska ma ukludnovala, ze uz po 4. Mesiaci zacne s prikrmami, vtedy ze sa brusko zvykne upravit, ake tak sucasna situacia je pre nas ok.