icon

Grckanie mpo každom kŕmení

nikola3000
14. máj 2019

Zdravím, chcem sa spýtať moja malinká vracká nie po každom kŕmení len sem tam. Je kŕmena Sunar Combiotik a keď mám svoje tak hej dám aj to. A keď som to povedala doktorke tak mi hneď povedala že mám kúpiť Bebu AR že to je reflux. No a moja otázka je že či sa niekto prekonal reflux bez toho aby musel kúpiť AR mlieko. Ak áno ako?

nika3136
14. máj 2019

@nikola3000
Existuje ešte Gastrotuss Baby poprípade Nutrilon Nutrilon. Použitie si pozri na internete. Sú to zahusťovadlá.

damaar
14. máj 2019

A to z čoho usúdila že je to reglux? To ťa poslala na gastro koli tomu či? Bábatká si zvyknú grcnút po každom jedle. Moja si vždy vygrcla tak za lyžičku mliečka, stačilo že sa pomrvila trošku a bolo. Dr povedala že nemám riešiť, že deťom ešte úplne nedolieha tá záklopka na hrtane či kde to.

nikola3000
autor
14. máj 2019

@damaar nie neposlala nás nikam len mi povedala že si mám kúpiť Sunar AR

jaja23
14. máj 2019

@nikola3000 nemusí to byť reflux, každé dieťa grcka, aj ja som sa bála, ale to sa len niekedy napr. Veľa na papal a zvyšok musel ísť von. Skúšali sme tiež AR mlieko, ale tam je dosť problém, že aj stolicu to zahustuje, čiže som to vysadila. Zostali sme na normálnom a časom sa to upravilo. My sme ale dávali Nutrilon, čo je asi jedno. Do teraz občas grcne, ale ved je dieťa..

malinajahoda
14. máj 2019

@nikola3000 nám na reflux pomohlo práveže ar mlieko a polohovanie.

evelin_a
15. máj 2019

Moja malá mala reflux do 8.mesiaca. Vracala niekolkokrat medzi papanim, koľkokrát este aj tesne pred dalsim papanim a bolo jedno v akej je polohe, islo to z nej skoro stale. Kedze som ju kojila, moc sa s tym spravit nedalo. Doktorka mi sice odporucila to zahustovadlo ale ani to nezabralo tak som jej to prestala davat. Aj napriek tomu stale pekne priberala tak doktorka povedala nech to ani neriesim. V 6.mesiacoch, po tom co som jej zacala davat prve prikrmy, tak sa reflux zacal stracat aj sam a v 8mes.uplne zmizol