Hrudky v umelom mlieku

slavkabj
8. dec 2012

Ahojte, chcem sa opytat ci mate skusenost s UM bebou 3...... moja mala ho odmieta, pretoze sa robia hrudky, nerozmiesa sa dobre.... Ake mlieko davate detickam? Moja ma 10 mesiacov, predtym som jej davala bebu 2, s tou problem nebol, ziadne hrudky... Ktore je najviac podobne bebe?

milka1978
9. dec 2012

@slavkabj ahoj ... ja tiež dávam Bebu ... teraz síce ešte len Bebu A. R. 1 pretože drobec má 3 týždne a tiež sa ťažko rozmiešava, pretože je veľmi hustá, skoro ako želatína kôli tomu refluxu ..... preto keď rozrábam mliečko tak dám do fľaše najskôr horúcu vodu a až potom odmeriam mliečko a pridám ho k vode, ľahšie sa rozmiešava ... potom len silno pretrepem s fľašou a už to ide ..... ako ju rozrábaš ty?

slavkabj
autor
10. dec 2012

@milka1978 ahoj, rozrabam ju presne ako ty, len nedavam horucu vodu, lebo sa nicia bifidobakterie, rozrabam presne podla navodu na krabicke.... s jednotkou a dvojkou nebol problem, no ta trojka je hustejsia

milka1978
11. dec 2012

@slavkabj no ani ja nedávam úplne horúcu vodu ... vždy ju v kanvici prevarím nechám vychladnúť na teplotu tak aby sa dala piť a rozriedim si mliečko ..... preto som písala, že dávam horúcu vodu aby si si nemyslela, že vodu z vodovodu len prihrejem a tak zalejem mliečko 🙂 a neskúšala si ju napr. rozmixovať alebo prepasírovať cez sitko?

myya
11. dec 2012

skús ju rozmiešať s lyžicou v malom množstve teplejšej vody a potom dolej studenšou tak aby sa dala piť. Viem že je to zdlhavejšie no mne to takto ide super a nemáme hrudky

jarus21
28. dec 2012

ahojte. my sme začali bebou ha1 bebou ha2, bebu 3 a teraz už bebu 4. Tiež som si všimla že mi ostávajú hrudky vo flaške. Ale vždy to len dllllllllho hrkocem vo flaši. Kym sme si zvykli, že treba aj 5xviac pohrkotať 🙂. Naša princezná si pýta mliečko aj vnoci tak ma to akurát tak dobre preberie to trasenie 🙂. Ale vždy je pre mna rýchlejšie dať bebu ako obyčajné mlieko hriať a som aj presvedčená, že je zdravšie.

jarus21
28. dec 2012

@slavkabj ahojte. my sme začali bebou ha1 bebou ha2, bebu 3 a teraz už bebu 4. Tiež som si všimla že mi ostávajú hrudky vo flaške. Ale vždy to len dllllllllho hrkocem vo flaši. Kym sme si zvykli, že treba aj 5xviac pohrkotať emoticon. Naša princezná si pýta mliečko aj vnoci tak ma to akurát tak dobre preberie to trasenie emoticon. Ale vždy je pre mna rýchlejšie dať bebu ako obyčajné mlieko hriať a som aj presvedčená, že je zdravšie.

michaela18
28. dec 2012

ahoj.moj syn ma tiez A.R.mlieko pretoze ma reflux.taketo mlieko sa ma rozrabat v studenej prevarenej vode,neurobia sa take hrudky.a potom ohriat mliecko napr. v hrnceku s horucou vodou .nam sa aj tak sem tam mala hrudka spravila.takze sme to poriesili tak,ze mliecko spravim v teplej vode a precedim cez sitko.len je to tazsie ked niekam cestujes.cedit mliecko cez sitko v cakarni u lekara alebo v dopravnom prostriedku je celkom sranda.ale mne to bolo jedno. 🙂

slavkabj
autor
2. jan 2013

@jarus21 ahoj, teraz ho tiež tak rozrábam a hrudky sa už nerobia