icon

Koľko umelého mlieka má piť 3 mesačné bábo?

barustek
12. apr 2012

dievčata kolko by ma spapat take 3 mesačne babetko mlieka davam jej Nutrilon Anticolic a posledne dva dni mi spapa velmi málo. Podla mna by mala spapat tak 120 150ale teraz mi spapa 70ml 40ml uplne malo mam zajst k doktorke či este počkat. ked sa jej snažim dat viac než to čo chce tak mi pritom plače a nechce viac.

Strana
z2
lucilucik
17. jan 2013

@katren vsak to si myslim aj ja

ktore
17. jan 2013

@barustek moja vypije akokedy-90-120-a v noci 150 ml raz.nemusis sa riadit kolko vypije naraz ale skvor dokopy za 24 hod.ak nepapa tolko tak staci doplnit tekutiny.ja davam vodicku.niekedy vypije niekedy nie.ak vypije dost mliecka tak vodu ani nedam.akurat dnes som sa na to vypitovala dokiny.

lucilucik
17. jan 2013

@donalona tto mpresne vypije aj mne tak viac ako 120 mi nevypije
😕

daiuska
1. máj 2013

chcem sa spytat mala ma 15 tyzdnov a zda sa mi ze malo papa,vypije mi len 650 az 690 ml mlieka a vazi 5600g,a cajik mi vobec nechce vypluva ho,je to velmi zle ci ju mam nejak trapit s tym cajikom a mliekom,mam ju nejak nutit,alebo ma dost,ale je kludna a celu noc mi prespi pije sunar,poradte mi prosim dakujem

daiuska
3. máj 2013

daiuska chcem sa spytat mala ma 15 tyzdnov a zda sa mi ze malo papa,vypije mi len 650 az 690 ml mlieka a vazi 5600g,a cajik mi vobec nechce vypluva ho,je to velmi zle ci ju mam nejak trapit s tym cajikom a mliekom,mam ju nejak nutit,alebo ma dost,ale je kludna a celu noc mi prespi pije sunar,poradte mi prosim dakujem

angiebia
12. mar 2015

Ahojte baby ...ja mam svoje prve dieta dcerku bianku papa mi 140ml...ale po hodinke a pol pyta znova a ked jej dam vypije mi zas celu davku ...skusala som aj menit nutrilon za sunar ale stoho mala hnacky tak som presla spet na nutrilon ale mam pocit ze jej ten nutrilon nestaci ked stale pyta...poradte mi co mam robit prosim..

merysarisska
30. dec 2015

Prosim poradte moja 3 mesačne dcérka vôbec nechce piť mlieko nutrilon vypije tak 60ml za tri hodiny niekedy vydrzy aj viac davala som jej aj bebu ale tak isto vipila mam ešte ďalej zmeniť alebo mam pokračovať.

verka277
14. máj 2016

Mam 2.5 mesačnu dcerku,narodila sa s váhou 4690g a teraz máme cez 6.5 Kg.Máme taký nižší reflux ,tak jej davam iba 120ml.Dr.síce kázala dávať každé 3h,ale malá si pravidelne cez deň pýta každé 2-2.5h.Vodou ju neoklamem 🙂 .Predsa jej pri každej dávke tých 30ml chyba.V noci mi pekne prespi 8h.Nechcem ju kvôli refluxu naraz moc prekrmovat ,tak jej radšej dávam tých 120ml a ked ešte moc pýta,tak tých 30ml jej ešte dorobim.Síce si ešte odgrcne aj po 2h,keď už má mať ďalšiu dávku,ale čo už,nenecham ju hladnu.Zrazu len dostane akoby kŕč do telíčka,prevráti očká ,tak ju hneď beriem na ruky a v momente si buď odgrcne,alebo odgrgne .Takže som 24h v strehu :-\

majorosovalucia
14. máj 2016

@verka277 tak sme na tom podobne.moja mala koliky z beby HA.takze lekarka nam predpisuje humanu anticolic.pred 3tyzdnami som zacala mat podozrenie na reflux.Tak nam dala humanu AR.davam jej mix ar a anticolik 1:3 do 120ml.viacnechce. mame klinivy vankus a s tym grckanim to je uz lepsie.

verka277
14. máj 2016

@majorosovalucia po napapani má behom tých 2h kŕč tak 2x,to ju zapáli zaha a to ich zevraj dosť boli.Preto vzdorujú bolesti vystretim telíčka .Ale už by to mohlo aj skončiť.

uzanka16
14. máj 2016

Ja mam sice 4 mesacnu sme na france lait a pisu ze 5x180 ml, posledne 2 dni som si len tak zacala znacit kolko za den vypije, vcera 750ml dnes 650 ml, dufam ze dobre pribera lebo podla tabulky by mala vypit 900ml za den a do poradne ideme 30.5., ale hladna moja asi nie je lebo ked ma dost flasku az rukou da prec,skus si to riadne znacit kolko za den vypije a castejsie vyskusat krmit

petkapetuska
27. dec 2016

@roamers moja malá má 2 mesiace a cez deň mi zje 90ml a na noc 120ml. Plus prsia ale tam mam minimum. Myslela som ze papa veľa ale si ma ukludnila

anulikv
14. apr 2017

@janulienkaa28 my sme na tom rovnako, 🙂 ....nutrilon bolo celé zle, strašne koliky a plače, tiež sme veľa mliek skusili.francúzske u nás top a aj kaka už....My pijeme nejak tak rovnako 120_150ml.....😉

sabibi51
14. apr 2017

@angiebia a kolko ma tvoja mala? Napr. Moja ma 6.mesiacov a pije 230ml asi 3-4x denne. Ked mala 2 mesiace pila 100ml,v 3 mesiacoch 120ml, v 4 mesiacoch pila 150ml, v 5 mesiacoch 180ml, teraz uz papame aj prikrmy tak mlieka pije asi 3x denne predtym pila pravidelna kazde 3h a aj v noci a potom neskor uz noc prespala bez jedla.

zuzannaaa
6. júl 2018

Moja ma 3mesiace a 2 tyzne a od 2 aj pol mesiaca mi papa rovnako cet den 120 a vecer 90 teraz asi tyzden jej davam poobede 1x 150 ale vygrcka . Pije caa kazde 2 aj pol hodinky cez noc 2krat az vobec ako kedy spi.

krvinka30
2. feb 2019

Aj my mame 3 mesiace a papame najviac 120ml cez den a v noci 90-100ml.mali sme,aj take dni ze vypil mi 150-180ml ale teraz mi uplne odmietne vystrci cumlik len 110ml vypije.Lenze si pyta za 24h aj 8x kazde 2-3h
Sme na HA nutrilone.priberame pekne si mysilm mame 6350g.
Len to vstavanie v noci ma uplne nici a rano potom okolo dvoch deti behat,da to zabrat

ankastevko
23. apr 2020

@martinadimova daj mu cajik. Ja mam syna ma 2 mesiace a 2 tyzdne a papa kazde 4 hodiny v noci aj kazdych 6 hodin podla toho ako sa budi lebo pekne spinka a ked je cez den mrzuty medzi jedenim dostane cajik. Dieta nieje stale hladne ale aj smadne on dostane cajik napr 60, 100 ml a o hodinku a pol vypije plnu davku mliecka 130ml bez problemu. Skus 😉

Strana
z2