Koľko umelého mlieka pre 12-dňového novorodenca je normálne?
Zaujíma ma či je normálne aby 12 dňový chlapec vypil v priebehu 2 a pól hodiny približne 180 ml umelého mlieka. Máme nutrilon a pri narodení bol dosť veľký 4040g, vopred ďakujem za odpoveď
@veronika2025 to je strašne veľa. Môj pil 30-50 ml za tri hodiny, ale skôr 30 ml. Tiež mal 4350 g keď sa narodil.
@veronika2025 drz sa davkovania ako mas napisane na pixle...90ml kazde tri hodiny.V porodnici som davala tak 30-50.Niekedy z tej 90stky necha,inokedy vypije cele moja malicka-zalezi od toho ako dlho spinka.Ak potiahne aj 5 hodin,vypije vsetko podla davkovania.
Pozri si krabicu od UM, máš tam dávkovanie. 180ml pil môj ako 5 mesačný.
Treba vediet rozlisit , ci pije na ukludnenie , cize ked place mu das flasu , alebo je naozaj hladny .
Moja pila v porodnici uz vela , jest mu nedat nemozes 😀
@veronika2025 tak na krabičke masdavkovanie. Mne to príde na 2 týždňového veľa .ale tak každé dieťa je iné a ak nemá problemi že by zvracal alebo ho boli bruško ok.
Podľa mňa veľa. Moje dieťa pilo prvé tri mesiace max 90ml.
@veronika2025 moja bola väčšia a teda v pôrodnica pila už dávky čo pilo oveľa väčšie bábätko ale teda 180 pije teraz ako 4 mesačná.... Zdvihnúť telefón a poradiť sa s pediatrom - nie hneď ráno keď ma najviac roboty ale poobede. Doktor ti najlepšie povie a budeš si istejšia ako tu z 20 názorov iných ....
@veronika2025 🙄 180ml pre 12 dňové bábätko je strašne veľa, prekrmuješ ho.
A koľko má celkový príjem za 24 hodín?
Mám 7m a presne toto sme mali aj máme my.. 3 deň po narodení vypil 120ml našupu.. pokiaľ toľko nemal reval aj 4 hodiny.. náš je proste taký hladoš ale radšej sa skús spýtať lekára.. Bude to istejšie.. nám brali krv a robili nejaký rozbor. 🙂
@veronika2025 Je to vela. A je to vela aj na oblicky. To, ze place, neznamena hlad. Skor mas kontaktne babatko, ktore byt potrebuje neustale s tebou.
@veronika2025 Ďakujem za komentáre, keď som preratala na váhu tak mu niekedy ešte aj 90ml dochybuje

Moje dvojročné dieťa nevypije 180ml mlieka. Podľa mňa veľmi veľa na tak malý žalúdok, ale pokiaľ nevracia, je spokojný, bruško nebolí..