icon

Koľko umelého mlieka vypije 13 mesačné dieťa?

evitka83
7. apr 2021

Ahojte, prosim Vas, kolko UM mlieka vypje Vase 13 mesacne dieta? Syn sa budi v noci kazde 2 h na mlieko, stiahne 3 flase po 180 ml, niekedy si to rozdeli na polovicu a taha kazdu hodinu. Nie je to smadom, pretoze aj ked stiahne pol flase vody, to mlieko potom stiahne tiez. Vyslovene je hladny. Cez den papa normalnu stravu, akurat s nejakymi obmedzeniaki kvoli intoleranciam, na poobedny spanok niekedy dostane mlieko. Chapem, ze v tomto veku ma este pravo sa v noci budit na mlieko, ale toto mi nepride uplne ok a neviem co robim zle. Kase a pod u nas nefunguju na veceru na zasytenie. Skor ho z toho boli bude brucho. Pomohlo Vam nejak upravit ten spankovy rezim podavat viac mlieka cez den? Evidentne tu davku potrebuje, lebo sj ju pyta 🤷🏻‍♀️ Dakujem

alojzova
7. apr 2021

@evitka83 moja vypije jednu fľašu 150ml pred spaním a 150ml ked sa ráno zobudil vie deň papa normalnu stravu

pohodacka03
7. apr 2021

@evitka83 moja vypije 4x150ml. Ked vstane, pred poobednym spankom, vecer a v noci. Podla mna je normalne ze si este pyta.

amelie2017
7. apr 2021

Uz je to sice davno, ale moja v tom case pila 150 ml rano a pred spankom. To mala este 2 denne, cize 4x 150ml, v noci nepila vobec. Ani vodu ani mlieko.

lubi40
7. apr 2021

@evitka83 V takom veku by uz nemal v noci fyzicky pocitovat hlad,cize za mna je to o zvyku. Tiez som mala "mlieckara", ale po roku som to pomaly zacala utinat. Sla som na to postupne, najprv som ubrala odmerku prasku a potom aj vodu, kazdy tyzden som sla o 30 ml dole. Ked som sa dostala na 120 z 2 odmerkami, tak sa mi prastal budit.
Moj pil 210 ml ale pil ho iba 1x. Viac ako 1x za noc by som uz v takom veku mlieko nedavala.

mirka438
7. apr 2021

Moja vypije rano ked sa zobudi 180ml a pred spanim 180ml . Chvalabohu celu noc spi

luciab987
7. apr 2021

@evitka83 no... Tiez sa s tym trapim a to mame dietatko 20mesacne. 2x v noci mlieko, prvy krat 180 a druhy krat 150ml. Niekedy vstane len raz ale uz by som to rada zrusila. Ked dam vodu je velmi vytrvala v placi. Skusim to co radila lubi40.

andreatytler
7. apr 2021

@evitka83 Pije asi 170ml pred poobednym spankom, pred vecernym spankom a v noci.
Takze 3x 170ml.

lyci
7. apr 2021

@evitka83 mame 14 mesacneho. dlho, niekolko mesiacov, pil cca 1,2 l denne. kazde 2,5-3hodiny, aj v noci. cca 8x150 ml. asi pred 2-3 tyzdnami zacal pit 200-250 ml cca 6x za 24hodn. z toho v noci sa uz budi len 1-2x, co je pre mna obrovska ulava. je jedno kolko cistej vody a polievky zje cez den, mlieka vypije rovnako za den. a na veceru je jedno ci ma obilninovu kasu a ovocim, prazenicu z 2 vajec alebo len kusok jablka. mlieka v noci rovnako vacsinou. na veceru mava vacsinou polievku s cestovinou. kase nechce