icon

Koľko umelého mlieka vypijú vaši mesační drobci?

9. júl 2022

Koľko ml na jedno krmenie

aliaray1
9. júl 2022

Ahoj ja kojim a obcas dokrmujeme UM, takze od 250 po 400ml/den v 3.mes. (Beba supreme pro 1, kde je davkovanie v 3.mes. odporucane 5x150ml + prikrmy, pre nedojcene deti). Ja mam totiz stale menstruaciu, nemala som len 3 tyzdne pocas 3 mesiacov, rozhadzane hormony a to vplyva na kojenie 🙈.

Bacha aby ta odpovede nezmiatli, pretoze kazda znacka a UM to ma inak s davkovanim a aj tak je to orientacne.

My sme to pokaslali vdaka nezodpovednej pedi, ktora sa vykaslala robit poradne a kontrolovat prirastok hmotnosti. Myslela som si, ze nemam mlieko po sekcii a tak som ju aj mavala dlho na prsiach aj davala tolko UM, co bolo napisane na obale (orientacne). No a ked sme sa boli odvazit, tak byvala pedi vravela, ze je vsetko ok, no nebolo. Nasa mesacna pribrala 300g za tyzden, co je 2nasobna hodnota maxima, roztiahla si zaludok a nastali problemy.
Na stastie po mesiaci bolesti bruska uz je to minulost a sme ok 🥰

cyberk
9. júl 2022

v tom case papala kol 90ml na jedno krmenie 🙂 na tabulky sa vykasli, daj babatku kolko pyta, ja zarabam vzdy o 10ml viac ako papava, aby mala rezervu - je jedno kolko papa, kazde dieta je ine, pokym pribera a nechudne to je hlavne 🙂

my sme skusili 5 roznych znaciek UM a na kazdej bolo stejne davkovanie... a hmotnost som si prve dva mesiace kontrolovala aj sama a potom predala vahu

mareri
Odpoveď bola odstránená