icon

Ktorá značka umelého mlieka je podľa vás najkvalitnejšia?

stela1996
27. máj 2020
jajanr
27. máj 2020

@stela1996 ja som aj pri prvej dcerke aj teraz pri druhej kupovala hami mlieko...v porovnani s nutrilonom je iba o 2€ lacnejsi takze tam uz nejde tak o peniaze ale o to ze na hami som citala dobre recenzie a na nutrilon aj dobre aj zle...a hami mlieko podobne ako nutrilon obsahuje mimo vsetkych tych vitaminov aj omega 3 a rozne tie probio a prebio kultury 😉...nahovarali ma na mlieko z DM pretoze je o viac ako polovicu lacnejsie ale no co ja viem...zlozenie maju tie mlieka viac menej rovnake no samozrejme ze v tomto lacnom mlieku su uz neni tie vitaminy co som spominala 😉

babatkoo
27. máj 2020

Nam odporucali HIPP. Aj pekne stoji.. 🙈 nastastie nebolo treba prikrmovat ale jednu krabicu sme doma mali pre istotu

stela1996
autor
Autor odpoveď zmazal
renatka1985
27. máj 2020

ide najma o to, ktore mlieko "sadne" babatku, niektore deti su spokojne na kendamille alebo nutrilone profutura, niektorym najlepsie vyhovuje mlieko babylove z DM.
u nas sme dlhodobo na BEBA Optipro.

liz_lemon
27. máj 2020

ta, ktora neobsahuje palmovy olej

jajanr
27. máj 2020

@renatka1985 ano samozrejme ze treba aby mliecko aj “sadlo” babatku no je samozrejme na mamicke ktore kupi ako prve a ponukne dietatku...Ja osobne by som nesiahla hned po najlacnejsom iba kvoli cene

darina2711
27. máj 2020

Ani Beba comfort nie je zlá,nie sú z nej zápchy,len malinký z nej grckal ,zo zahustovadlom boli zasa koliky...tak sme na prešli na kendamil a kolíky su preč a grckanie je stále ale pomenej .Je to asi prvé mlieko co obsahuje plnotučné mlieko . Treba vyskúšať 😊

albertka1980
27. máj 2020

U nas urcite kendamil organic

deti95060810
27. máj 2020

u nás všetky deti vždy ostali na Sunare. a to začínali pri rôznych značkách UM...

daniela123321
28. máj 2020

No my sme ich vystriedali teda.. Hipp z toho ju zapekalo...Bebu Comfort mi nechcela ani piť.. Kendamil Organic z toho ju bolelo bruško a kakala až moc vodnato.. nakoniec sme skončili pri Nutrilon Profutura a za mňa super.. ale samozrejme záleží od bábätka.