icon

Máte skúsenosť s mliekom Babylove z DM drogérie?

lienka05
27. jan 2012

Ahjte na trhu je aj toto mlieko BABYLOVE, ktore je vsak oproti inym mlieckam omnoho lacnejsie. zaujmalo by ma, ci ho davate svojim detickam, a ake mate s nim skusenosti? Pediatricka mi povedala, ze ked sa predava, tak musi byt schvalene a prisposobene detom. ale ta cena?

uberfrau
22. dec 2012

@ocko78 to nie je všade jednotná cena? ...ja ho v NM aj v MT kupujem za 4,99€

mariannas74
10. jan 2013

Dievcata,prestala som kojit v tretom mesiaci a hned mi natlacili ze musim kupit nutrilon,mala ho papala asi mesiac a potom som si vsimla ze smrdi a je dost riedke.Klikla som si test umelych mliecok a predstavte si ze Babylove vysiel ako najlepsie mliecko na trhu.Kupila som ho a odtedy kupujem iba to.Nesmrdi,je hustejsie a malej strasne chuti,uz ma 9 mesiacov a kupujeme aj vsetky kasicky a prikrmy babylove,lebo su bio a o cene ani nehovorim.Mala nema ziadne problemy a spapa vsetko.A to mi pre nu predpisovali nutrilon proti grckaniu,lebo z neho grckala.A osobne si myslim,ze zalezi na babatku v akom je stave a podla toho vyskusat co mu chuti,ale na babylove vyrobky nedam dopustit 😉

stanislavao
11. jan 2013

baby a kolko stoji to mlieko v DM a ake velke balenie to je. ja mam sice uz vacsieho syna, ale normalne mlieko nepije, nerobi mu dobre, tak nam ho doktorka neodporucila. doteraz objednavam bebilon, co je ok, ale ak by to DM bolo vyhodnejsie a je dobre, tak vyskusame. toto mame 800g za 10e.

katkaapeter
11. jan 2013

ja som kojila do 10 mesiaca-plne kojenie, potom ked som uz nestacila, zacinali sme Bebou Sensitiv, ale ta jej moc nechutila, a tak sme presli na Babylove3, cena je nieco do 5 euro a az doteraz, u nas v NR je uz dlhodobejsi vypadok tohto mliecka, nakupili sme si aj 10 balení dopredu a akurat mame posledne, teraz sme kupili mliecko Hipp - 8OOg balenie a ked som si este na to uplatnila bodovu zlavu v DM, tak to vyslo nieco okolo osmych euri a tiez je to mliecko chuti oproti ostatnym ako je to francuzske, nutrilom, hami,......

ivulik21
16. feb 2013

Ahojte baby. Mám doma 11 krabíc mliečka Babylove PRE, kúpila som si ho do zásoby pre istotu,ale my pijeme 1-tku a podarilo sa mi ju zohnať v Nemecku,takže to PRE posuniem ďalej. Ak by ste mali záujem, ozvite sa mi.

misicka1111
17. feb 2013

ak sa môžem opýtať aké je to mliečko PRE? 😉

gyarmati
17. feb 2013

Misicka 1111,ja tak viem že Baby Love PRE je také mliečko,čo dávaš vtedy,keď ešte kojíš ale už dokrmuješ s UM.Ja aspoň tak viem 😉

jogal
6. mar 2013

Nemali ste niektorá problémy s krvou v stolici po nasadení Baby love 1? Papáme asi 10 deň a kaká asi 4 -5 krát denne. Hneď sme vysadili a dali HIPPcomfort. Stalo sa niektorej z vás? Malý má 6 týždňov tak nás to vystrašilo a mudr má dovolenku. Na pohotovosť sa mi nechce aby neochorel.

lenka1989
10. júl 2013

ahojte ake mliecko pouzivate ? Ja len prikrmujem a mali sme uz bebu a aj nutrilon a co to mliecko z dm neviete ake je ? a moze sa pouzivat ked sme s manzelom alergici na roztoce lebo doktorka nam koli tomu pisala hypoalergenne

priadka
9. aug 2013

Co sa stalo s Babylove 3? Poslednych par krabic sa zle rozpusta, je take emulzne - vidim aj po rozpusteni "mliecny prach" a navyse je akoby bez cukru 😕 Inak vonia, pripomina mi sunar. Tehotna nie som, takze zmysly mam v poriadku 😀

zulina9
23. aug 2013

No my sme presli na babylove3 a koli tomu ze sa naprd rozpusta sme presli na ine, kamoska ma na to navabila a ze som sa dala. uz nekupim.

raza
26. aug 2013

@priadka ahoj, prosím ťa, nevieš mi povedať: od akého veku je babylove 2? či je to od druhého mesiaca... viem, že je to otázka, ak by sa ti dalo, tak mi napíš IP

timka6
27. aug 2013

@zulina9 Ahoj, práve som si prečítala tvoj príspevok, a prešli ste na iné UM ?, na aké, a ako často ho dávaš malému ? Lebo ja tiež som začala dávať trojku Babylove, a je ťažšie rozpustné, a také akoby mazlavejšie, no zatiaľ ho vypije. Rozmýšľala som nad Bebou, lebo nutrilon malú tiež zapekal.

5katarina7
28. aug 2013

@timka6 moja sa z 3 babylove nevedela vykakať a keď som jej skúsila dať znova 2 tak už ani od tej.Teraz zas hľadáme mliečko ktoré jej bude vyhovovať ale nejak nevieme nájsť.Skúsila som Sunar aj Hami ale tie ju tiež zapekali.Teraz máme dva dni Frace lait zatiaľ nič uvidíme dnes a už nemám šajnu čo jej dám,keď ani toto jej nebude robiť dobre,lebo ona je dosť zlý jedák a z príkrmov mi málo spapá.A mliečko má rada.

barborka27
28. aug 2013

Baby,tak ako je to s tou 3?Je fakt mazlavejsie a tazko rozpustne?A este jedna vec- maly ma rok aj 3 mesiace a v dostane vecer nutrilon,potom sa budi cca o polnoci a potom cca o 4 rano a kazdyx dostane nutrilon.Uz ma to nebavi,myslite ze babylove viac zasyti,ci?

xantipos
2. sep 2013

Ahojte. Pred tyzdnom som tiez kupila malemu mliecko babylove 3, kedze mal rok a same pozitiva som nan pocula aj citala. Ale musim povedat ze otras. Co sa tyka chuti tak oproti nutrilonu je uzasne chutne, malemu chuti. Ale vobec nie je rozpustne, mozem hrkat aj pat minut a v mliecku su stale hrudky a nejde to nijak rozmiesat. Takze vysledkom toho je, ze sa zapchava flasa a maly potom uz nechce chytit flasu, jeduje sa a place. Takze ideme spat na nutrilon ☹ Len dufam, ze mi ho teraz maly nebude odmietat koli chuti.

zuzanka_riskova
2. sep 2013

ahojte. ja som kupila babylove na odporucania z tohto fora, ze je chutne, lebo moja mala nechcela vobec UM.kojila som ju do 10.mes rano a vecer, ale zacala odmietat rano a vecer len ked zaspala, vtedy chcela. tak som jej skusila dat bebu pro 2, ale nechutila jej (ani mne 🙂, tak som sa teda rozhodla skusit ako dalsiu moznost babylove.nechcela ani to, tak som jej ho miesala s ochutenou mliecnou kasou a to chcela. tak postupne pridavam viac mlieka a odoberam z kase.a ked uz vidi flasticku, krici mnam-mnam 🙂 a rozmiesa sa dobre.nevsimla som si hrudky a ak su, tak malej asi nevadia. plus kasa ju aj viac zasyti a niekedy spinka uz celu noc.
sesternica mi este poradila francuzske mliecko, ze je tiez chutne. ona na nom odchovala 3 deticky a stvrtemu ho tiez bude davat.
a inac nutrilon od 1.roka je aj ochuteny(banan, vanilka), tak mozno prejdeme aj nan.

palinko123
11. okt 2013

ahojte baby tieto mliecka kupujete v DM drogerke?

dada7701
11. okt 2013

pre palinko123 : áno tieto mliečka kupujeme v Dm drogérie...ja osobne kupujem Babylove1 PRE..oproti 1 sú tam aj probiotiká...ja som skúsila toto jediné a malej hned sadlo na prvý šup...tak dúfam,že to bude aj nadalej tak, ked prejdeme na 2....áno je lacnejšie, ale preto,že nie je na to kopec reklamy, je balené v obyčajnej papierovej škatuli a nie v rôznych obaloch.....pretože aj to navyšuje cenu....zloženie je ako pri ostatných mliečkach....takže mi sme spokojní....

raduskatomino
21. okt 2013

Ahojte baby, viete mi napisat aktualne ceny BABYLOVE 1 a aj BABYLOVE PRO ? chcem dnes poslat manzela do DMky... nas maly ma coskoro 3 mesiace a nesadla mu ani BEBA a ani HAMI... ak nesadne ani BABYLOVE tak vyskusam to francuske ale uz som teraz z toho skusania zufala ☹ maly sa bez probiotik BIOGAIA a bez rektalnej rurky ani nevykaka ☹ vopred dakujem za odpoved 🙂

shelly666
5. dec 2013

mojmu malemu toto mliecko dobre nerobilo.. mal z neho hrozne krce, zo spanku plakal, a nemohol sa vykakat.. hned som ho vysadila.. a este dva dni potom mal problemy zo stolicou.. :( kazde dieta je ine, jemu toto nepasuje..
kupila som tri krabice.. jednu som otvorila, teraz to davam kocurovi.. ale dve mam este cele nerozbalene.. nema niekto zaujem? babylove 3. od 10.mesiaca..

patusha282
13. dec 2013

ahojte, ja som tiež kúpila toto mliečko ale môjmu malému nerobilo dobre, hneď v ten deň mi nechcel spinkať, len plakal a stále sa pogrckal keď sa napapal..ale každe bábätko je ine.. 🙂 keď má niekto záujem predám toto mliečko babylove bio pre, trošku je odpapané takže samozrejme že nie za plnú cenu..keb niečo tak sa ozvite -🙂

jarmila82
19. dec 2013

Baby...nepotesim...je zasa vypadok mliecka babylove.1 a PRE.ostatne neviem.chyba im nejaka zlozka na vyrobu.koncom januara by mali vediet dalej co a ako.ale niekto mi vravel ze vypadok by mal by dokonca az do marca!!!!!!!!!

demeterka
19. dec 2013

My umele mliecko z DMky pijeme od 8 mesiaca. Som maximalne spokojna, vôbec ta nemusi odstrasovat jeho cena. Je preto taka nizka lebo je to interna znacka DMky a neinvestuju miliony do reklamy ako Nutrilon alebo BEBA. Ked si precitas zlozenie tak je identicke ako u nutrilonu. Lekarka mi vysvetlovala ze nutrilon a beba su drahe kvôli tomu lebo je to lider na trhu a prichadzaju s roznymi novinkami co sa tyka zlozenia mlieka platia si reklamy a podobne, ale vsetky ostatne znacky to zlozenie potom aj tak odkopiruju,takze v podstate je kazde dobre, len treba najst to ktore dietatku najlepsie chuti a robi dobre na brusko, lebo su aj precitlivele deticky a tam uz to treba riesit inak.

sima111
21. dec 2013

Bohužial môj malý má problém s vitamínom D a Vápnikom má ho nedostatok zistili to na metabolickom už má vyše rok používali sme tiež mlieko babylove 3 ale rýchlo som ho zmenila práve kvôli hodnotám vápniku vitamínu D v tomto mlieku na 100 ml hotového mlieka má len 74 mg vápnika vitamin D 1,0 mg zatial čo Hami 3 má 129 mg Vápnika na 100 ml a vitamín D 1,9 čo je dosť rozdiel takže určite by som doporučovala práve kvôli kostiam mlieko Hami hodnoty sú napísané priamo na krabiciach.

0810
5. jan 2014

aj my sme dnes vyskušali mlieko babylove 3,ale malemu nechuti,až ho zneho napina.je pravda.že je dost huste ,čo nam moc nevyhovuje,tiež vyrazne smrdi,aspon mne.takže sa vraciame k nutrilonu.inak vyrobky z dm-ky su super,mam rada ich značku.

luciaq
5. jan 2014

moje decka boli obe najprv na bebe ale tak ich strasne zapekali. pri mladsej dcerke som rychlo presla na babylove a velka spokojnost, o cene ani nehovorim. ja mam fajn skusenost na tu kratku chvilu co ho pila a hlavne bolo,ze nezapekalo ju po nom

kochanka
11. jan 2014

Ahojte my sme práve včera prešli z Nutrilonu na Babylove 3 že vyskúšame kvôli cene. Je problém ho rozmiešať a dcérka mala problém sa vykakať vyskúšame ešte pár dní a ak sa to nezlepší prejdeme bohužial budeme sa musieť vrátiť k Nutrilonu

mirkasucha
7. feb 2014

Ahojte, ja môžem mliečko Babylove iba odporučiť! Malinká mávala koliky, problémy s kakaním, a asi ako všetci tiež sme zo začiatku dávali Nutrilon, ale nerobil malej dobre, bolelo ju bruško a keď sme prešli na Babylove všetky problémy prestali :D. Keby mám ďalšie bábätko tak zase len kupujem Babylove :D

kacicka248
8. feb 2014

Pre nas bolo toto mliecko velmi tazke, maleho bolelo brusko...presli sme na hipp a odvtedy je klud