icon

Mlieko proti kolike na predpis

kajka21
20. jún 2025

Ahojte, mám 17 dnove bábätko a snažím sa ho dojčiť ale musím ho aj dokrmovat používame babylove pro ale malý sa strašne puči existuje nejaké mlieko ktoré je proti kolikam alebo alergiam? A dá sa dať na predpis? Koľko cca stojí na predpis také mliečko? Neviem ktoré je lepšie HiPP, Sunar, Nutrilon, beba... Neviem no 😕🤷‍♀️

nikii23
20. jún 2025

@kajka21 ahoj, co viem, tak existuje nutrilon comfort & colics. Malo by báť špeciálne pre babatka ktoré majú takéto problémy. Ci sa dá dat na predpis neviem, myslím si, že asi skôr nie ale nikdy som sa na to nepýtala nikde

evinku
20. jún 2025

Bol aj nutrilon Ha - hypoalergenny... A na predpis... Sumu na doplatok si už nepamätám.. Treba to riešiť s pediatrom..

kajka21
autor
20. jún 2025
@evinku

Bol aj nutrilon Ha - hypoalergenny... A na predpis... Sumu na doplatok si už nepamätám.. Treba to riešiť s pediatrom..

@evinku áno viem len teraz na víkend by som mu nejaké kúpila nech sa tak netrápi 😕

janetinka27
21. jún 2025
@kajka21

@evinku áno viem len teraz na víkend by som mu nejaké kúpila nech sa tak netrápi 😕

@kajka21 ahoj, so zmenou mlieka opatrne, vydrzte do pondelka a porad sa s dr

pribinak
21. jún 2025

Ak chceš mlieko na predpis tak dieťa musí mat nejakú diagnozu
To nefunguje tak že rodič chce mlieko na predpis tak pediater dá

Na trhu je viacero mliek proti kolikam, ale veď počkaj do pondelku a uvidis čo povie pediatrička

lucia13022023
21. jún 2025

Sú rôzne mlieka proti kolikam a alergiam, ale tvoje dieťa nemusí mať ani alergiu, ani koliku. To zisti doktorka. Možno mu len nesadlo babylove, možno si zjedla niečo ty, možno ho boli brucho a treba mu po masírovať. Ja by som hneď do zmeny mlieka nešla.
Treba sa o všetkom poradiť s doktorkou, sú probiotika, sa simplex, espumisan, masírovanie bruška.. So všetkým sa rad s doktorkou.

kajka21
autor
21. jún 2025
@lucia13022023

Sú rôzne mlieka proti kolikam a alergiam, ale tvoje dieťa nemusí mať ani alergiu, ani koliku. To zisti doktorka. Možno mu len nesadlo babylove, možno si zjedla niečo ty, možno ho boli brucho a treba mu po masírovať. Ja by som hneď do zmeny mlieka nešla.
Treba sa o všetkom poradiť s doktorkou, sú probiotika, sa simplex, espumisan, masírovanie bruška.. So všetkým sa rad s doktorkou.

@lucia13022023 áno ja mu dávam probiotiká aj sabsimplex aj mu masirujem bruško používam pupik ale on má stále tvrdé brucho a stále sa puči, ja mám celiakiu tak snáď to nemá nejaké spojenie s tým.

lucia13022023
21. jún 2025
@kajka21

@lucia13022023 áno ja mu dávam probiotiká aj sabsimplex aj mu masirujem bruško používam pupik ale on má stále tvrdé brucho a stále sa puči, ja mám celiakiu tak snáď to nemá nejaké spojenie s tým.

@kajka21 neviem no, najlepšie je so všetkým radit sa z dr. Viem, že je víkend, je to na tebe ci počkáte do pondelka alebo je to neúnosné.

kajka21
autor
21. jún 2025
@lucia13022023

@kajka21 neviem no, najlepšie je so všetkým radit sa z dr. Viem, že je víkend, je to na tebe ci počkáte do pondelka alebo je to neúnosné.

@lucia13022023 počkáme 😅

kajka21
autor
21. jún 2025
@lucia13022023

@lucia13022023 no mám ísť do poradne v štvrtok tak neviem či tam iba zavolať v pondelok alebo čakať až do toho štvrtka

lucia13022023
21. jún 2025
@kajka21

@lucia13022023 no mám ísť do poradne v štvrtok tak neviem či tam iba zavolať v pondelok alebo čakať až do toho štvrtka

@kajka21 zavolaj a povedia ti ako ďalej postupovať.