icon

Môžem dat do Sunaru Espumisan?

vierkainka
8. dec 2022

Ahojte.Moje 5 týždňové dieťa práve zaspalo.Od večera sa pucila,krcila,mrvila... Menili sme uz 3 mlieka a natrafili konečne na jedno dobré - Sunar.
Spočiatku dobre,po par dnoch badam,ze ma problem so stolicou a naduvanim.Davam jej aj feniklovy granulovany caj na zlepšenie trávenia.
Mozem dať espumisan do mlieka aby nemala také kŕče?A ak áno,tak koľko? ďakujem

vierkainka
autor
8. dec 2022

Uz je aj hore...🙈🙄 Takže opäť nespí a mrvi sa.

ikonica
8. dec 2022

Urcite mozes... Aky mas? Espumisan L? Pri nom 25 kv do kazdej flase...

vevapeto
8. dec 2022

@vierkainka mne ten feniklový aj Dr.zakázal davat- že tieto stavy ešte zhoršuje. Vieš čo- mal pravdu. U nás pomáhalo pocvicit nozkami, masírovať bruško a ten najväčší rozdiel - vymenila som Vigantol kvapky za Dvit kvapky.
Inak áno- mozes dať priamo do mlieka.

kriisty
8. dec 2022

@vierkainka takisto som vymenila vigantol za iný vitamín D a od asi 2 týždňa som dávala espuminan do každej fľaše. Teraz má synček 11 mesiacov a za celý čas ho bruško bolelo možno raz, problémy nemal, návykový espumisan nie je, postupne sme ho prestávali dávať a cca 3-4 mesiace funguje už úplne bez neho a všetko je v úplnom poriadku. Takže bez obáv, kľudne. Espumisan sa nevstrebáva ale keď ide cez črievka berie so sebou bublinky plynov takže snáď ani nemá ako uškodiť. 🙂

paulahr
8. dec 2022

@vierkainka u nás ešte lepšie ako Espumisan funguje Sabsimplex, 15 kvapiek do každej fľašky s mliekom 🙂

dadka128
8. dec 2022

@vierkainka môžeš dať do mlieka, u nas celkom pomahalo cvičiť nožičkami, masírovať bruško s kremikom pupikom, a tepla vodička, dávať bábätko ľahnúť na bruško.. a keď bolo moc zle tak rurka pomohla.

veronika3110
8. dec 2022

@vierkainka na ten feniklový čaj pozor.. naozaj môže vyvolať práve opačný účinok, ja by som ho nedávala vôbec..
tiež nám zabral lepsie sab simplex ako espumisan, ale do fľašky by som ho nedávala.. ak nevypije celu fľašu, ostanú ti kvapky vo vnútri… radsej daj na lyžičku a pred každým kŕmením sup do pusy a za tým mlieko..
a potom ako hovoria baby masírovať a cvičiť

vierkainka
autor
8. dec 2022

Ďakujem za komentáre 🙂🌼

janka_266
8. dec 2022

@vierkainka odporúčam dať liek na lyžičkou s mliekom, keď ho dáte do fľaše, sa môže stať, že dieťa fľašu nevypije, pripadne ostane na stenách fľaše. 🙂

mareri
Odpoveď bola odstránená