icon

Môžem dávať na striedačku Nutrilon a Babylove?

ivaankaa
12. aug 2014

Moze sa davat nutrilon a babylove sucacne babatku na striedacku bez toho aby som musela nutrilon uplne prestat davat ? Chcela by som vyskusat aj babylove vraj ze je lepsie mliecko a mam pocit, ze s nutrilonu maleho boli brusko a vracia z neho . Nekojim ho a maly ma mesiac. Mate s tym skusenosti ? Mozu sa tak striedat mliecka, ze kazde druhe alebo tretie papkanie by som mu dala babylove?

Strana
z2
afrika
12. aug 2014

@niki101988 má 10 týždňov, nekaká sám vyše mesiaca. Neogate (mliečko) nám skúsili dať, že možno je alergický na laktózu, tak preto tie problémy.. no nezlepšilo sa to. tak oddnes je bez môjho mlieka. je tak zaplinený, že rektálku dávam aj 12 x za deň... máva veľké bolesti..

niki101988
12. aug 2014

@afrika Skús kvapky BIOGAIA sú drahé ale viem že kamoške pomohli alebo Espumisan. Ak budeš rektálku dávať tak často neuľaví si sám. Poznám to od našich detičiek v nemocnici

afrika
12. aug 2014

@niki101988 dávam espumisan 25 kvapiek pri každom papaní a probiotiká dophilus (ďalej som zabudla 🙂 )

ivaankaa
autor
12. aug 2014

@niki101988 ja som alergicka ... teraz som ho nakrmila aj na brusku bol odgrgol a aj tak sa po chvylke povracal ... mala som tazky porod stratila som vela krvy chceli mi davat transfuziu , odpadavala som po porode este na druhy den mozno preto som take mlieko mala ... uz dnes mu zmenim mlieko mozem hned pri dalsom krmeni mu dat už nove? a davam mu na flasu od kedy sme doma on mi neodmieta prsnik ale zlosti sa ze musi tahat a z flase mu ide dobre teraz prsniky pouziva len ako cumlik 🙂

niki101988
12. aug 2014

@ivaankaa Skús mu dať nové mliečko od rána aby si videla ako sa bude správať a rozhodne by som skúsila aj poodsávať. Bábo môže mať aj fyziologický reflux, kedy zvierač na žalúdku nie je uzavretý a ešte tzv. odžblnkáva 🙂 Skús mu dávať po 80 každé 3 hodinky a uvidíš čo to spraví

dejnas
12. aug 2014

@maribell na margo toho, že dr. "nič nie je do toho, aké mlieko dieťa papá" ... v tom sa mýliš, pediatri to často zisťujú... ak aj nie konkrétne vaša dr., stačí - ak sa raz ocitneš napr. v nemocke s dieťaťom, hoci už aj 4 -5 ročným (čo ti samozrejme neželám) a budú sa ťa hneď na príjme pýtať presnú značku mlieka - ktoré a odkedy dieťa konzumovalo, ako ho znášalo a pod. ... bežný postup
takže nie je to až tak bezvýznamný údaj, najmä ak ide o novorodenca

chikitka
12. aug 2014

@ivaankaa urcite nedaj hned plnu davku noveho. ako som Ti pisala na prvej strane, postupne pridavaj o jednu odmerku viac noveho. ked skocis hned na nove, moze ho z tej zmeny boliet brusko este viac. postupne a pomaly. babo je este malinke, musi mat cas si zvyknut. viem z vlastnych skusenosti, nas sa velmi trapill. zapchy mal do 8. mesiaca, bez rurky vobec nekakal. najhorsie obdobie to bolo!

mirkava
12. aug 2014

@ivaankaa ja by som to nestriedala... skus dať len to babylove a uvidíš ako bude malému a ak by mu bolo horšie vrátiš sa na nutrilon... a nemá nehodou koliku? potom by mohli pomoct kvapky proti kolike, alebo my dávame Nutrilon Anti-colics...

ivaankaa
autor
12. aug 2014

@mirkava
@chikitka
@niki101988
Uz sme dali dnes babylove maly hned zaspal pekne si odgrgol nepovracal sa a uz ho ani nenafukuje kakal pekne sam a hned zaspal .. neviem ci z tej unavy uz alebo z mlieka davam mu kazde tri hodiny a po nutrilone o hodinu pytal zase ... uvidime co bude zajtra s kakanim ale verim ze uz dobre ...

niki101988
12. aug 2014

@ivaankaa Každopádne daj vediež a pamataj mali by ste s tým mliečkom vydržať aspoň 14 dní kým si malého bruško zvykne

ivaankaa
autor
12. aug 2014

@niki101988 dam vediet a dakujem za rady velmi mi pomohli 🙂

katarina1984
12. aug 2014

Este mozes skusit kvapky sabsimplex ,nam tieto pomohli lebo espumisan 0 bodov

sarinka2012
12. aug 2014

@ivaankaa Ahoj,neviem ake silne ma synček koliky ale u nas to bolo prvych 2,5 mesiaca horor,nebudem to tu rozpisovat cele,ale vyskusali sme vsetky dostupne kvapky proti naduvaniu a nic nepomohlo,kojila som a uz som bola na suchej ryži a varenych kuracich prsiach,aby malu nic nenaduvalo a vobec som si tym nepomohla,až ked sme nasadili Aptamil Anticolik,tak nam zrazu "vymenili" dieta 🙂 Aptamil je obdobna znacka Nutrilonu,aj podobne vyzera obal,kupovali sme ho v Rakusku v Bipe alebo lekarni a nedam nanho dopustit 🙂

ivaankaa
autor
13. aug 2014

@katarina1984 mame obydve kvapky ale si myslim ze sracilo mlieko zmenit a hned inak spi 🙂

chikitka
13. aug 2014

@ivaankaa supeeeer!!!! neni nic lepsie ako spokojne, napapane a vykakane babo! viem o com hovorim! 😀 dufam ze uz mate uplne po probleme!

ivaankaa
autor
13. aug 2014

@chikitka
@ivaankaa
@mirkava
No tak dnes prvi den s novym mlieckom papkal kazde 3hod. pekne po nom spinkal, kludnejsi je, odgrgne si, nevracal ani raz a kakal uz sam hned bolo v plienke vidno ze sa nieco zmenilo 🙂 vecer som ho musela budit na kupanie .. napapal sa a zase spinka ... som zvedava aka bude noc a zajtrajsok ci sa neradujem zbytocne

ivaankaa
autor
13. aug 2014

@niki101988
No tak dnes prvi den s novym mlieckom papkal kazde 3hod. pekne po nom spinkal, kludnejsi je, odgrgne si, nevracal ani raz a kakal uz sam hned bolo v plienke vidno ze sa nieco zmenilo emoticon vecer som ho musela budit na kupanie .. napapal sa a zase spinka ... som zvedava aka bude noc a zajtrajsok ci sa neradujem zbytocne

niki101988
14. aug 2014

@ivaankaa Držím palce a daj vedieť. Ja mám s Nutrilonom len dobré skúsenosti ale už v tomto sa uakzuje ľudská rôznorodsť 😉

adusa227
9. máj 2019

Ja dávam mojej maličkej nutrilon AR ale stále ma stoho hnački poradiť mi

arexka
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2