Môžem zahusťovať Nutrilon Nutritonom?
Ahojte,maminy,opäť prosím o radu....po diagnostikovaní refluxu sme skúšali zahusťovať mliečko nutritonom.To bolo celkom ok,paradoxne keď som nemala už mliečko,dali sme malej nutrilon AR,ktorý komplet vygrcala.problém bol aj v tom,že kým vytiahla nutrilon AR z fľašky, /kúpili sme Avent aj cumlík s väčším otvorom/,bol už úplne studený 😢 Keby som zväčšila cumel,všetko zasa vypľúva,mám to odskúšané.Tak ma napadá,či môžem obyčajný nutrilon zahustiť nutritonom,aby to aj skôr vytiahla,aby nevychladol.....???Na krabici nič také nie je,iba že materské mliečko.Ale toho už nemám veľa,preto rozmýšľam takto..ďakujem za všetky rady,veľmi si ich cením aj pri predchádzajúcej otázke.
Ja som zahusťovala Nutrilon Nutritonom...a v pohode🙂 dr mi to tak odporučila🙂
@sakura a ten nutriton je na predpis či nie?maly mi skoro po každom papani grca, mysliš že mu to pomôže? 🙂
@katulkakatka
vieš čo raz ho poisťovňa preplácala - istú čiastku potom zasa nie.. treba sa spýtať v lekárni..A nám pomohol 🙂
Sice mimo otazku, ale mam skusenost ze v sklenenej flaske vydrzi to mliecko dlhsie teple a pises o avente avent ma teraz aj sklenenu flasu... nasa skusenost 😉
@sakura Ďakujem 🙂 zajtra sa spytam v lekarni
@katulkakatka
nie je zač 🙂
@sakura ahoj chcem sa opytať ten nutriton si davala do každeho papania? a ako dlho si ho davala? 🙂 🙂
@katulkakatka
ahoj.. áno do každého papania 🙂 No ja som dávala cca do 9 mesiacov...
Aj si sa bola popýtať? prepláca ešte niečo poisťovňa?
@sakura manžel mi to normalne kupil v lekarni 🙂
@katulkakatka
🙂
hmm tak už to asi poisťovňa neprepláca 😖

@elelel po koľko ich máte?