Nutrilon HA / Profutura
Ahojte.
Kojim, ale niekedy (hlavne vecer) musim prikrmit. Od porodnice mame #nutrilon_ha po vyspotrebovani som mu ale kupila #nutrilon_profutura lebo ziadne alergie nastastie nemame. Ale od vtedy kaka len raz za 4-6dni. Vratili by ste sa k HA? Lekarka vraj mam pockat, ze si mozno zvykne. Presli 3tyzdne, je aj taky umravcany
A ak cakat. Do kedy? Dakujem ;)
@marianna_ 3 tyzdne je dost dlha doba, aby si babo zvyklo. Inak som to teraz riesila s detskou a ta mi vravela, ze nie je problem frekvenica, ak nemava bolesti/ tvrde brusko a tvrdu stolicu. Ak je aj po 4 dnoch stolica riedka (ako pasta/ kasa) tak je to vraj OK.
Ja som mala bebu HA a tiez tak nekakal, ale on mal normalne tvrde hovienko - vykakal mi taku tvrdu gulicku- tak som presla na babylove a odvtedy uplne v pohode.
Preco si vlastne presla z HA na profutura? Ja by som sa vratila k tomu, s cim nebol problem...
@marianna_ my sme tiež na HA od porodnice, a kaka 1x za deň. Skúšali sme aj francuzke mlieko, sunar, babylove. Su to lacne nahražky. Kakal plastelinu, ktora zapachala a rovnako aj moč zapachal +koliky. Pekne krasne sme sa vratili k overenemu Nut. HA. Je drahy, ale žial aj asi najlepši...

Nam tiez v porodnici poradili ha a zostali sme pri tom, ked mu nerobi zle a chuti tiez dokrmujem navecer a niekedy vobec, ako mi to vyjde. Nevedela som ze je taky rozdiel medzi mliekami jednej znacky. Pediatricka zasa odporucala sunar.. Vraj je najpodobnejsi materskemu ale menit to asi nebudem... Urcite by som sa vratila k odskusanemu.. Moj nazor 😊