Nutrilon - rozrobené mlieko v chladničke
Ahojte baby🙂 ked rozrobim mliecko naschval viac, tak odlejem ten kusok do flase a dam do ladnicky. A zase spravim a odlejem a mam plnu tu flasku a do 24h tu ladnickovu vypije.Nevadi ze je rozrobene par h v ladnicke?
Dakujem🙂
@a_andrejka4 áno, Beba má takýto postup ale máš mat dopredu odmerané množstvo vody na dávku.
Napr. 150ml/ 5 odmeriek. Dáš 100ml vody, 5 odmeriek a doleješ zvyšných 50ml vody. Neorientujem sa podľa risky na fľaši, tá predsa zmenila objem, keď dáš do 100ml 5 odmeriek prášku.
Robim bebu 2 roky a vodu nerozdeľujem. Stačí dať vacsiu fľašku a riadne zatrepať.
Autorka - vždy si zarob nové mlieko, aj keby si tých 16ml mala vylievať.
Ahoj. Nečítala som komenty. Ale môžeš. Bola som so synom v nemocnici ked mal 4mesiace a tam mu na den urobili umele mlieko, ktoré som doniesla ja. Za 24h pijaval 8 fliaš dávku si už nepamätám. Prevarili vodu, nechali odstáť aby bola studená, zarobili do fliaš mlieko a dali do chladničky s dátumom a menom komu patrí. Ja som už len vybrala fľašu a ohriala ju v ohrievači, ktorý bol na izbe (doma som to robila tiež ale na noc, len som ohriala fľašu v hrnci vo vode). Čo nevypil, vyliala som. Pediatricka to nepoznala ale povedala, že v nemocnici vedia o tom viac a kľudne to môžem praktizovať aj doma ako som písala vyššie.
@tianna presne toto 😁👍🏼
@silvia2013 a ked nemam co kojit? 🤣
@anonymous87 👏👏👏
@miskamicha🙈 , treba čitat s porozumením.
@silvia2013 co bolo pred 20 rokmi nemusi byt dnes 🙂