icon

Pijú vaše deti mlieko v kľude?

martina1985ba
7. jún 2025

Nakoľko nepoznám nikoho s malým dieťaťom tak sa spytam tu... Moje 5mes dieťa sa večne pri kŕmení (UM) mrví, pozerá všade naokolo, kope nožičkami, hýbe ružickami, otáča hlavičku, začne sa usmievať... Je to jak krotenie divej zvery, neustále naháňam ústa aby malo v nej tú fľašku alebo musím držať nejakú hračku nad ním nech pozerá hore, proste dieťa niečím zaujať. V noci je to bez problémov, vypije za 5 min jak nič a spí ďalej.
Robili to aj vaše detičky prosím?

pribinak
7. jún 2025

5 mesačne bábätko už nebude ležať ako mesacne. Zaujíma ho všetko okolo
Niekotre deti potrebuju proste viac vzrušenia v živote

januska12323
7. jún 2025

Je to normálne.

evcagabi
7. jún 2025

Pockaj, ked bude mat napr.9m ako teraz moja 😅 ked ju musim s flasou nahanat 😅😅😅

angeli121212
7. jún 2025

@martina1985ba ja mám kojenú a pri kojení normálne hučí a hocikedy odtrhne hlavu od prsa rehoce sa.. no robí kadejaké blbiny... Ja už neriešim...

marianarem
7. jún 2025

@martina1985ba Ano, moj to robil. A asi ta nepotesim, uz ma 5 rokov a pri jedeni sa mrvi a vymysla stale 🙂 Sam hovori, ze ho jedenie nebavi, dokonca ani jedenie toho, co mu chuti.

maxik24
7. jún 2025

@martina1985ba ani jedno toto nerobili. Normalne sa hybali, pozerali. Ale takto nie, krmila som ked boli hladni, nikdy sa mi nestalo, ze by som musela dieta s flaskou takto nahanat. Prehodnot casy krmenia, asi nie je hladny. Ja som krmila vyhradne vzdy pred spanim iba obe deti, 5m mali x spankov denne a na kazde som usoavala mliekom, upokojilo ich. Ak ho "nahanas", a este zabavas hrackami, tak pochopitelne nie je hladne a jedime co docielis, ze do neho to mlieko nejako napraces. Pokracovat budes mobilom a tabletom pri prvych prikrmoch?