Pomalý prechod medzi Nutrilon AR a Beba
Ahojte , chcela by som sa opýtať či ste sa nestretli náhodou s mojím prípadom kedy sme začali užívať bebu comfort 1 po ktorej mi malinká grckala ale kakala . Zistili že má reflux tak nám dali Nutrilon AR z ktorého jej grcanie ustalo hneď po prvej fľaške ale prestala kakať a strašne ju zapekalo , nepomohol ani Harmančekovy čaj . Prešli sme teda vyskúšať bebu AR no malinká mi začala pekne kakať ale stále ju naťahuje na zvracanie , jazyk stále vyplazuje ale mliečko sa jej nejako nevracia . Nevie mi kvôli tomu ani len spinkať . Malinká ma 4 týždne ,stretli ste sa s tým niekto ?
@erica1705 Ahoj, predovšetkým nie je dobré striedať tak často toľko druhov mliečka. Našej malej tiež nesadla Beba Comfort1 no my sme kupovali najskôr PreBebu 2 lebo dcérka sa narodila s nízkou pôrodnou hmotnosťou a potom sme prešli na Bebu Supreme Pro 1, tá je vraj najviac podobná materskému mliečku, no je aj drahšia. Spýtam sa klasickú otázku, kŕmiš dcérku vo zvýšenej polohe hlavičky a spinká v zvýšenej polohe? S odgrgnutím nemá problém?
@janie7 áno vo zvýšenej polohe aj krmim aj spinká , kupovali sme klinovy vankúš . No niekedy grgne a niekedy nie . Dneska malo čo , mávam ju na sebe aj vyše pol hodiny .
@janie7 áno vo zvýšenej polohe aj krmim aj spinká , kupovali sme klinovy vankúš . No niekedy grgne a niekedy nie . Dneska malo čo , mávam ju na sebe aj vyše pol hodiny .
@erica1705 A vyslovene grcká, alebo len tak trošku odgrcne? Skús dávať mliečko v menších dávkach, s prestávkami a častejšie. Naša malá si to vyslovene takto vyžiadala. Aký máš cumlík na fľašu? My máme Philips Avent a malá keď mala problém s trávením tak chvíľu počkala, vtedy som ju dala do ešte zvislejšej polohy a pokračovali sme ďalej. Ona ale nikdy negrckala, iba odgrckávala.
Čo na to pediatrička?

@erica1705 Ahoj, predovšetkým nie je dobré striedať tak často toľko druhov mliečka. Našej malej tiež nesadla Beba Comfort1 no my sme kupovali najskôr PreBebu 2 lebo dcérka sa narodila s nízkou pôrodnou hmotnosťou a potom sme prešli na Bebu Supreme Pro 1, tá je vraj najviac podobná materskému mliečku, no je aj drahšia. Spýtam sa klasickú otázku, kŕmiš dcérku vo zvýšenej polohe hlavičky a spinká v zvýšenej polohe? S odgrgnutím nemá problém?