Prečo 3,5-mesačné dieťa na umelom mlieku začalo grckať?
Ahojte mamičky, chcela by som vás poprosiť o radu/osobnú skúsenosť. Naša 3,5 mesačná dcérka mala málokedy problém s grckaním, nemá potrebu si ani odgrgnúť, aj keď ju dávame ak nezaspí pri kŕmení. Od minulého víkendu(čo boli tie veľké horúčavy) začala papať menej a grckať. Negrcká veľa a maximálne 3 krát za deň, ale je to pre mňa šok. Dávala som si vtedy veľký pozor aby neostalo mlieko dlhšie pri izbovej teplote. Dávam jej menšie dávky a častejšie, plus ju kŕmime na vyvýšenom vankúši. Je na umelom mliečku, no nikdy s ním nemala problém, naopak veľmi jej chutilo. Plus poslednú dobu veľmi zle spí, zobudí sa aj na malé šuchnutie. Mám samozrejme aj konzultáciu s pediatričkou ale môže voľný termín na konzultáciu má až budúci utorok, preto by som chcela poprosiť o tipy, čo by som ešte pre to aby negrckala mohla spraviť.
@janie7 nemala nejakú virózu, možno miernu, nie je po očkovaní a možno nastupuje spánkový regres? To píšem kvôli tomu zhoršenému spánku. To grckanie neviem..
@anonym_8da962
@mariynka Ahojte žienky, práveže virózu žiadnu neprekonala a na prvé očkovanie ešte len ideme, otázka je ale čo to očkovanie neposunúť. A inak
@anonym_8da962 tá spánková regresia to môže kľudne byť.

@janie7 nemala nejakú virózu, možno miernu, nie je po očkovaní a možno nastupuje spánkový regres? To píšem kvôli tomu zhoršenému spánku. To grckanie neviem..