Prečo bábätko vracia po umelom mlieku?
Mám babätko 1mesacnu dcérku aj tri týždne ma krmin ju UM a dnes mi vyvracala ako vodopád keď som ju dala odgrnut si keď ju krmin tak ju dávam polohe na boku
@sara967 Bolo to po prvý krát, alebo sa to deje denne? Niekedy je to len nevydarené odgrgnutie. Ak je to pravidelné, tak ide o reflux. Kŕmiť v menších množstvách a dať odgrgnúť, snáď nevyletí všetko. Reflux sa rieši s doktorom, ale aj tak je to boj. Po prvých príkrmoch sa začína zlepšovať. Skúsenosť.
Môj rok a pol starý syn pije 210 a to posledné 2 mesiace. Mesačný vypil 60, 120 mi príde strasne veľa pre tak malé bábo. Potom je zbytočne plne. Jedol každé 3 hodiny, občas dostal 90 ale vždy sme sa riadili tým ako papá. Nie tabuľkou alebo doktorkou. Nikdy nepil toľko koľko bolo písané. A keď tak skúsiť aj cumeľ na fľašu iný. My sme mali aventky a používali sme jednotku asi do 3 mesiacov ak nie aj dlhšie. Teraz ma 3ku cumel a úplne mu stačí.
Ale je normálne ze je každé 3 hodiny. Syn bol tiež moje prvé dieťa. Nie je dobre prepchavat preto môže grckat. Radšej menej a častejšie a keď to pomôže len zbytočne veľa papala a preto grcala. Ak neprestane a bude ďalej veľa a po každom papani, treba zmeniť mlieko. Ono aj nám by mali zjedol aj 150 keby som mu dala. Nemajú dno tak povediac ešte si nevedia povedať ze majú dosť. Asi okolo pol roka začal malý piť koľko chcel ze nevypil všetko. Dovtedy vždy všetko vypil a zjedol.

@sara967 nejsom síce skúsená ale zažila som. Choď k doktorke dá ti Antirefluxne mliečko