icon

Prečo dieťa prestalo piť umelé mlieko?

perlita007
2. dec 2023

Ahojte.....máme 4.12 - 11 mesiacov........z jedného dňa na druhý sme prestali jesť mliečko.......ako fakt, doslovne z jedného dňa na druhý......čo to môže byť...?? Úplne odmietanie UM.....a tak sme boli na Tom, že bez mliecka sme nezaspali.......poraďte.....v pondelok budem volať pediatrićke.....

veronikaszabova
2. dec 2023

@perlita007 ani ty nezaspis bez mliecka?
Prepac,.musela som 🙂🙂🙂

marianarem
2. dec 2023

@perlita007 Tak mozu to byt zuby. Moj mal pri jednej sade zubov problem s pitim z flase, zrejme ho bolelo, ked tahal. Bolo.to v tomto veku. Ako vysli zuby, tak uz zase ok.

petamich
2. dec 2023

@veronikaszabova ja som mala napisany podobny komentar ale potom som si povedala, ze... 🙃

autorka: naozaj to mozu byt zuby alebo predzvest nejakeh choroby (snad nie) alebo su aj deti, ktore s tym skratka zo dna na den seknu, zaspava dobre aj bez? ma uz viac menej plnohodnotnu stravu cez den?

perlita007
autor
2. dec 2023

@petamich áno áno zaspí pekne bez mliecka, a ma stravu cez deň pestrú .....ovocie, kašičky, chlebík, mäsko.....

anavixy
2. dec 2023

Neviem preco to prislo zo dna na den, ale v zasade je to uplne jedno… pokial inak dobre papa, ma vyvazenu stravu a chutia mu/jej/vám aj mliecne vyrobky (ktorymi nahradis prijem mlieka), tak UM uz nepotrebuje. V podstate mozes byt rada, ze nemusis riesit oducanie od nocneho mlieka 🤷🏻‍♀️
A tiez neviem kvoli comu vlastne ides volat pedi 🙊 ta ti asi tiez nepovie preco prestalo dieta zo dna na den pit um.

gvenduska
2. dec 2023

Môj prestal od 9 mesiaca um
Išli mu zuby tak prestal nechcel vôbec a ostalo mu to doteraz