icon

Prečo sa dieťa budí každé 2 hodiny na mlieko?

23. feb 2025

Ahojte mám dvojmesačnú dcéru a v ničí sa budi každé dve hodiny na mlieko,papa od 120-150.a niekedy mám pocit že len vymýšľa🤦🏻‍♀️ spravím jej 150 a vypije len 60 lebo zaspi,aj preto sa asi tak často budi proste jej to nestačí,môžem ju budiť hocijako ale nezobudim ju..prosím dá sa s tým niečo soravit?alebo len vydrzat 😭cez deň pekne papa aj 150 aj pospi aj 4 hodiny.takto sa to zmenilo mám pocit odkedy sme presli na sunar,predtým sme mali nutrilon a ten nás zapekal

nattyond
23. feb 2025

Koľko spí cez deň? Nemá prehodený deň s nocou keď cez deň má 4 hodinové spánky?

autor
23. feb 2025

@nattyond fuha neviem nemá to odsledovane..nie nemá,to sme mali ale konečne sme to prekonali,ja mám pocit že tie noci aj ťažšie sa jej zaspáva,ťažšie papa,proste cele noci nahovno😃cez deň nemá problém po papani zaspat v noci ju musím aj hodinunusoavat a to už sk aj pyta ďalšie jedlo

deti95060810
23. feb 2025

poznám... v noci sa syn budil každé 2 hodiny. len ja som kojila. aj sme sa pýtali pediater. že čo s tým, odpoveď bola že mám kojiť aj naďalej. len ja som ráno išla do školy takže bolo to náročné...
známa aby mala pokoj v 3 m urobila malému redšiu detskú krupicu a prespal celú noc. my sme nato odvahu nemali a lekárka ani neodporúčala...

pininka1
23. feb 2025

Keď sa môj budil každé dve hodiny, považovala som to za super noc. Každé dieťa je ine, niektorí sú veľký nespavci. Musíš len vydrzat

kaca222
23. feb 2025

Za mňa je tiež úplne normálne, že sa dvojmesačné bábo budí každé 2 hodiny… potom prišli časy regresie, keď bol hore niekedy aj každých 10 minút, to bol riadny masakerp

colsami
23. feb 2025

Jedno dieta sa mi do cca 7 mes budilo kazdu hodinu az max dve - ked to boli dve, oslavovala som. Kazdu jednu noc. Nezmenis nijak, len cakat kedy sa to zmenit.

laura199322
3. mar 2025

mne tiez vsteci vraveli, ze je to normalne..ja som uz mala spankovu deprivaciu a bola ako matoha. Potom v 5mesiaci mi kamoska odporucila osteodynamiku a p.Gajdosikovu - pri Bytci a zrazu z 2hod spankov v noci prespal celu noc a iba raz sa zobudil. Povedala mi, ze mal blokadu v krku a ta ho trapila. Nam sa zmenil zivot 🙂