Problémy s dojčenským mliekom
Ahojte, ja už neviem čo robiť
Malá ma 3 mesiace
Najprv papala Bebu expert pro HA
Teraz cca pred 2tyzdnami sme prešli na Nutrilon degistive allergy care.(možnosť ABKM,keďže ju mam aj ja)
Ale nie len to,z beby nam strašne "nafuknuto" prdkala nie uľavovo plus to strašne zapáchalo.
5dni po zmene na Nutrilon allergy degistive care bolo fajn,potom od 6dna začali bolesti bruška a teraz mi zaspí prdká tak úplne vela a tak nafuknuto.
Myslíte si,žeby som mala skúsiť normálne mlieko z kravskou bielkovinou? Napr nejaký obyčajný kendamil?
Nemôže to byť z toho že donej dávam allergy care ale nemá napríklad abkm?
Gastro máme 12.9 až
Pediatrička vravela že máme skúšať,no ale ja neviem,neže jej zmením mliečko za kendamil a bude ešte horšie ako z tohto degistive care-u
Nemala ste niekto niečo podobné?
@anonym_autor aky vitamin d pouzivate. Skuste jamieson namieato vigantolu
@mimi852021 najprv sme mali devit ale zmenili sme na Jamiesona
@anonym_autor nemen neustale
Trva 10-14 dni kym si dieta zvykne na ine mlieko
Zavadzala si nove mlieko postupne?
Traviaci system babetiek dozrieva este 2-4 mesiace. Problemy nemusia suvisiet a mliekom, len si proste babo zvyka na "novu stravu".
Pockala by som do gastro vysetrenia a nezatazovala organizmus dalsou zmenou.
@anonym_autor ak ma abmk tak ani alrrgy care nemusí sadnúť. Môjmu sa ulavilo až po neocate.
@anonym_autor blba otazka, ale preco nekojis? Tieto experimenty s UM
Vlastné mlieko nemáš? Nekojiš? Či sa ti nechce?
@anonym_autor ak má dcérka abkm, tak jedine Neocate. Mne ho predpísala pediatrička ako dokrm k dojčeniu, ale malý ho nevypil, ani sa nečudujem, chuťovo celé zle. U nás pomohlo iba dojčenie s prísnou bezmliečnou diétou, ja som mala menej mlieka ale inak to nešlo, mne nič iné vypiť nechcel, tak sa mi postupne zvýšila tvorba. A potom zavedenie príkrmov. Ty asi nedojčíš vôbec, že? Tak potom iba Neocate mi napadá.
Vlastné mlieko nemáš? Nekojiš? Či sa ti nechce?
@sisska96 Odpustite si tieto Vaše ironické poznámky,že sa mi nechce kojiť🙂 ak by to bolo možné v mojom prípade bola by som najšťastnejšia žena 🙂
@anonym_autor blba otazka, ale preco nekojis? Tieto experimenty s UM
@anonym_307851 Nemám mliečko bohužiaľ

@anonym_autor aky vitamin d pouzivate. Skuste jamieson namieato vigantolu