Riešenie hladu u novorodenca na umelom mlieku
Vyskusala som viacej znaciek mliek malinka ma 3 tyzdne ale stále je hladna ani z jedneho mlieka sa nenasiti nekojim poradte mi uz neviem co mam vyskusat?
3 tyzdnove babo a uz si skusala niekolko znaciek ?? Pre boha😳
@biglovemom vyskusala som aptamil bebu a bebivitu
@danielahamar vyskusala som aptamil bebu a bebivitu normalne kazde 3 hodiny ale napriklad dnes si pyta kazdu hodinu aj pol
Ked zarabas spravne - Ako je na krabici,Tak nemyslim ze babo je hladne. Babätko cuca aj ked ma bolesti-place lebo cucanie ho ukludnuje .
Koľko ml? A prečo si myslíš, že je hladná? Ak plače, môže ho bolieť brucho, nie , že je hladne
Veľmi zle robíš, že takto striedas mlieka. Prestaň s tým. Co čakáš, že aké rozdiely sú medzi nimi? Niekde inde bude chyba, nie v tom ze dieťa je každú hodinu hladné. Ako si pýta jest? Plače, je nekľudna, nechce spať? Keď jej po hodine dáš tak vypije a potom co, je spokojná? Napíš viac ako sa správa. Možno ju trápi niečo iné a nie je to hlad.
ona nemusi byt hladna, moze mat koliky.
takto casto sa UM nemaju striedat.
Urcite nie je hladna lebo nie je mlieko dost syte 🙈 tie mlieka su vsetky viac-menej rovnake. Je zbytocne a okrem toho uplne nevhodne ich takto hala-bala striedat bezdovodne. Hladna moze byt jedine len preto, ze ho ma malo (nie ze nie je dost syte). Normalne napis KOLKO ml papa, nie len ze kazde 3h.
Su dva sposoby, ako to mozes riesit: 1. Zvysis davku mlieka (rozumne, nie hned 150 mesacnemu dietatu).
2. Budes jej davat jest mensie davky castejsie, kludne kazde 2h, ak to tak vyzaduje.
Mlieko sa zaraba 1 odmerka na 30ml vody, to je jedine co potrebujes z krabice precitat, tou tabulkou kolko a ako casto ma dieta papat sa striktne riadit , samozrejme, nemozes, dieta nie je stroj.
No a este je dolezite rozlisit, ci naozaj je hladna, ci ju skor neboli brusko alebo nejaky iny problem, lebo len to, ze dietatu das flasu/dudel a ono saje, alebo, ze place, nie je hned dokaz hladu.
Z mlieka hladne nebude. Kolko vypije ml? Nemoze ho boliet brusko? Alebo sa len tou flasou ukludnuje. Moj vnuk pil castejsie a po menej. Teraz ma pol rka a viac ako 90 ml naraz neda. Aj to niekedy nedopije .
Môže plakať a hladná nie je.Boli ju brucho, chce byt pri tebe atď...
Mala som take prve. Tiez som si myslela, ze je hladny. Nebol. Bol len velmi kontakne babatko, chcel mna a nie mlieko. A este jedna vec. Mimoriadne reagoval na moj stres. Ja viem, ze to mas tazke, ale skus sa trochu ukludnit. Drz sa 💪
@beata_k teraz ma mesiac ona skoro nikdy neplace pobolieva ju brusko ale neplace a robim jej teraz 90ml a potom ked vidim ze jej nestaci urobim este 30ml a nasla som mlieko ktore jej vyhovuje aj z neho pekne uz kaka takze uz je vsetko ok...mozem jej dat raz za den feniklovy cajik? Ked uz ma mesiac? V lekarni povedali ze nemözem
Mozes, ale deti z toho skor boli brusko. Ale ak uz je vsetko ok, tak ja by som nic nedavala.
Kvoli comu by si mesacnemu babatku davala (akykolvek) caj? Nedavaj mu nic, bud rada, ze sa travenie upravilo a brusko neboli.

Ake mlieko, koľko vypije a ako často?