Skúsenosti s Beba AR mliekom
Mamičky prosím Vás môj syn má 4 mesiace a doteraz pil bebu supreme pro 1 ale reflux nám prišiel až teraz v 4 mesiaci a doktorka dala bebu ar ale zneho vracia ešte viacej každý deň ho vkuse prezliekam užívali ho aj vaše deti a mali ste takýto problém ako ste to ďalej vyriešili lebo ja teda uvažujem mu dat naspäť tu jeho bebu supreme pro 1 zneho vracal ale nie až takto ako teraz
@adzy nas syn mal bebu ar na predpis,,mal potvrfeny mierny reflux. Grckal ale nie az tak..len sa horsie pripravuje.
@babydesire mne sa dobre pripravuje áno je moc husté ale dobre pretrepem polovicu vody potom len doplním a je to ôk ale grcia ešte viac zneho
@adzy nam sa to vzdy prilepovalo na dno, miesali sme to takym malym mixerikom na baterky...ked ti z neho aj tak grcia, skus ine antirefluxne mlieko,,mozno sunar.

@adzy ahoj, tiež som dávala dieťaťu AR formulu a na radu lekárky som mlieko pripravovala ako mix klasického a AR. Pri príprave som dala 150ml vody a 2 odmerky AR mlieka a 3 odmerky klasického mlieka. Podľa toho ako syn zvládol túto dávku som potom pomer upravila aj opačne. Syn bol spokojnejší a aj reflux sa mu upravil. Skús to aj ty.