icon

Skúsenosti s mliekom Hipp Bio Combiotic 1 pre dojčatá

feiticeira
15. dec 2024

Zdravim.
Papa niektore z vasich babatiek toto mliecko?
Ako casto ho papaju a kolko ml?
Moja ma 8 tt a papa mi po 100 ml, niekedy po 2 hodinach ale niekedy pyta aj po 1 a pol a raz uz aj po 1 hodine.
Pisu na krabici, ze ho mozno davat podla potreby. Je to ok?

dominikademeter
15. dec 2024

@feiticeira áno je to ok😇ja svoju kojím, niekedy každú hodinu, inokedy dva alebo tri, proste podľa toho, kedy je hladná😇ale HiPP sme jej dávali jeden deň, keď som skončila v nemocnici so zlomeninou, našťastie jej sadlo

any3108
15. dec 2024

@feiticeira ono odporúča sa dodržať väčší časový rozostup kvôli tomu, že je UM údajne ťažšie stráviteľné
Ale aj moji obaja synovia veľakrát pýtali aj po 2h
Hádam nenechas babo plakať od hladu
Bábätko nevie, koľko hodín prešlo 😀 pyta papať keď je hladné

feiticeira
autor
15. dec 2024

@any3108 vsak toto. Akoze stane sa mi, ze papa aj po 3 hodinach alr to uplne ojedinele.. vacsinou 2 hodiny je odstup.

blondinka95
15. dec 2024

Ahoj, moja dcéra ho pije viac menej od narodenia
Ma dva a pol mesiaca. Píšem si kŕmenia a pozerám teraz ze v 8 týždňoch pila 135 každé tri hodiny ale občas aj skôr ako po troch a často po 3,5 až 4 ( podľa spanku). Nechceš skúsiť o odmerku viac a vydrží dlhšie?

feiticeira
autor
15. dec 2024

@blondinka95 ja by som jej dala viac, ldn ona nevypije tolko. To sa mi len v noci stalo, ze by dala 135 ml. Inak stale 100 a menej.
Ona bola kojena donedavna a vzdy na poziadanie. Tak neviem, ci to nie je pozostatok

blondinka95
15. dec 2024

@feiticeira tak davaj ako si pýta, ono sa to nejako uprace.

blondinka95
15. dec 2024

Ešte dodám ze nejaký čas mi pila tiež po dvoch hodinách, ako rástla a pýtala si viac tak sa nastavil ten +- 3h rozstup.