icon

Skúsenosti so zmenou umelého mlieka pre bábätko

martina1985ba
14. jún 2025

Prosím Vas aj Vy ste vystriedali viac mliek? 6 mes babo, ma asi tichy reflux o com doktorka nechce sice ani počuť...place pri krmeni a prehĺtaní. Nezvracia ani nič take, vsetky opatrenia, vyvysene polohy, sirupy atd mame zavedene. Uz ked vidi ako sa blizim s flaskou tak spusti revy, preplace cele krmenie, vzpiera sa atd atd.

Ide o to, ze kazda zmena na urcity cas pomoze, na cca mesiac. Zacali sme Beba SupremePro este v nemocnici, potom zacal byt problem tak sme dali Comfort a uplne super sa rozpapalo ..potom znova revy a place tak doktorka dala AR a znova super jedlo...preslo niekolko tyzdnov a sme zase pri revoch.
Doktorka ma sice mesiac dovolenku ale ak tak by iba povedala, ze treba vydrzat. Teraz som kupila ExpertPro Sensitive, Sunar, Kendal a budeme znova skusat..

Prikrmy pomalicky papa ale tiez to dlho este nebude nahrada mlieka.

janetinka27
14. jún 2025

@martina1985ba ahoj, my sme zacali tiez beba supreme pro a po problemoch dr predpisala beba sensitive a odvtedy klud

lucia13022023
14. jún 2025

Nie je dobre skúšať xy mliek. Keď ti nevyhovuje doktorka zmeň tú, nie každý chvíľu mlieko.

janickacrazy
14. jún 2025

@martina1985ba no u nás bola zistená alergia na mlieko, takže sme museli prejsť na špeciálne mlieko Nutrilon allergy digestive care a odvtedy bolo dobre. Predtým sme tiež skúšali aj iné mlieka, doktorka tvrdila, že to sú len koliky, ani testy nechcela spraviť. Nakoniec som ju donútila a vyšla alergia, potom sa mi aj ospravedlnila dokonca. Takže ozaj môže byť aj takýto problém.

martina1985ba
autor
15. jún 2025
@janickacrazy

@martina1985ba no u nás bola zistená alergia na mlieko, takže sme museli prejsť na špeciálne mlieko Nutrilon allergy digestive care a odvtedy bolo dobre. Predtým sme tiež skúšali aj iné mlieka, doktorka tvrdila, že to sú len koliky, ani testy nechcela spraviť. Nakoniec som ju donútila a vyšla alergia, potom sa mi aj ospravedlnila dokonca. Takže ozaj môže byť aj takýto problém.

@janickacrazy len u nas to je tak, ze cca dva mesiace mlieko chuti, vsetko v poriadku a az potom zacinaju problemy. Odmieta pit, kruti sa, place, jeduje...vcera sme vyskusali teda nove mlieko Beba Sensitive a zrazu to ide bez plaču.

martina1985ba
autor
15. jún 2025
@lucia13022023

Nie je dobre skúšať xy mliek. Keď ti nevyhovuje doktorka zmeň tú, nie každý chvíľu mlieko.

@lucia13022023 uz sme 2x menili doktorku

janickacrazy
15. jún 2025
@martina1985ba

@janickacrazy len u nas to je tak, ze cca dva mesiace mlieko chuti, vsetko v poriadku a az potom zacinaju problemy. Odmieta pit, kruti sa, place, jeduje...vcera sme vyskusali teda nove mlieko Beba Sensitive a zrazu to ide bez plaču.

@martina1985ba to je zvláštne veru