icon

Som zúfala z dávkovania umelého mlieka

bonnie29
30. máj 2016

Ahojte, idem si sem po radu, lebo uz vobec netusim kolko UM malemu davat. Za 4dni ma 6t a vazi 5310..porodna bola 3650...podla dr. moc pribera a vraj ho moc krmim. Sme na nutrilone anticolics a podla tyzdna by mal vypit 130ku ale davam mu 160ku lebo sa mi zdal hladny (plakal hned ako dopil). On nikdy nenecha vo flaske ani po tej160ke tak neviem ci je uplne syty...vraj sa babatka nevedia prejedat ale ja si myslim, ze keby mu zarobim hocikolko bude pit pokial nepraskne..ide teda o to ze aj po tej 160ke mi stale po dopiti place a ja neviem ci to je este hlad alebo bolest s preplneneho zaludka..podla dr. sa mu s tou davkou moc roztiahne a preto place...ze na take malo babo su to strasne velke davky...a vypije tych 160 a uz aj po hodke sa mi zda ze uz by chcel zase jest...ale sa mu tak moc a tak skoro bojim dat...predsa to nie je materske...tak ja uz ozaj neviem co robit aby po kazdom jedeni neplakal 😯

Strana
z3
bonnie29
autor
4. jún 2016

@maminkynafazulka ja uz rozmyslam aj nad zmenou mlieka...uz ozaj neviem...na brusko davam casto sem tam prdkne ale plac stale rovnaky...ozaj uz neviem ako mu pomoct...ale asi skusim ten cajik...ten cajik davate medzi papanim?

jakubkoamatusko
Autor odpoveď zmazal
jakubkoamatusko
Autor odpoveď zmazal
edn
4. jún 2016

@bonnie29 ja by som mu vyskusala urobit 250 do flase, kolko vypije.. a kedy si potom vypyta dalsiu davku.. podla mna mu to jeden raz neuskodi.. ale zarobila by som mu to naraz, nie na viackrat..

ivanusko
2. júl 2016

@bonnie29 ahoj skus pol hod pred papanim dat feniklovy cajik.....

ivanusko
18. júl 2016

@bonnie29 skus ine mliecko..odporucila by som ti babylove je sice lacne,,,ale ma viac vitaminov ako ostatne a je hustejsie..skus ho davat mozno ho to nasyti viac a bude spokojnejsi☺

ivanusko
18. júl 2016

@bonnie29 skusala si espumisan L????

Strana
z3